domingo, 25 de marzo de 2012

20 Anyets... i Valls

Si... dilluns 26 de març la meva petitona farà 20 anyets.... vint anys de un dels millors moments de la meva vida, el de ser pare. O sigui, que l'unic que puc dir-te és FELICITATS, T'ESTIMO PRECIOSA. Espero que t'hagui agradat molt la nina que t'he fet, vestida de triatleta del Castellfollit i amb bicicleta inclosa. 

 MITJA MARATÓ DE LA CALÇOTADA- VALLS
Aquest cap de setmana hem anat a Valls, uns a fer la mitja i altres la cursa de 10,5, i sobretot, a fer la calçotada posterior a les curses. Una mitja de les abans, amb poc més de 200 inscrits, que recordava les que feia fa 15 anys, un circuit durissim, amb constants pujades i baixades, i moltissima calor, i amb l'objectiu que m'acompanya ultimament, no patir més del compte, controlar el ritme i disfrutar, lo que ha soposat de pas, anar recuperant posicions els ultims kilómetres. Però per sobre de tot, una organització dedicada en alma al corredor, amb totes les facilitats per recollir els pitralls, bé al pavelló, o al mateix hotel associat a la cursa, a 300 metres de la sortida de la mateixa, tot un gust sortir deu minuts abans per dirigir-nos al arc. Aquesta ha sigut la meva mitja nº124, una bona xifra, i la propera, siguen un número rodó, quin millor lloc que a Girona el proper 6 de maig. En finalitzar la cursa, dutxada a l'hotel, i cap al restaurant Masia Bou, on s'ha fet una magnífica calçotada associada a la mitja. Calçots, botifarra amb mongetes, costelles, crema catalana... fenomenal, per recuperar les forces perdudes. El temps final ha sigut de 1h42', donat el circuit i la calor, i com he dit, les ganes de no patir massa, em donc per més que satisfet.
A tot això, una setmana més d'entrenament per Empuries, la 5a, i ja només en queden 5 més per la gran cita del 29 d'abril, amb l'objectiu força clar, voltar les 3h30' intentant no patir gaire.
 En Reixach i en Manel finalitzant la mitja, ben contents.
 L'Emili saludant a la afició als ultims 100 metres.
 En Nacho.
 En Xicu i la Cati finalitzant els 10,5kms de la cursa del Calçot
 A punt de finalitzar la mitja de la Calçotada
 Descansant tots sota l'ombra
 Tots ben tips...

4 comentarios:

tri-famili dijo...

Eiiiiiiiiii!!! felicitar a la noia mes guapa de Girona, bé després de Martina.... jajajajaja.
Els calçots no estant grillats? (JA NO ÉS EPOCA)
SALUT

Ironxevi dijo...

Grillats... nosaltres si que ho estem una mica, je,je...
diguem que les 2 son les més guapes de Girona, més que els seus pares.... :)

Ironxevi dijo...
Este comentario ha sido eliminado por el autor.
Anónimo dijo...

off white hoodie
kyrie 6
yeezy 700
bape
kobe shoes
a bathing ape
off white outlet
bape outlet
alexander mcqueen outlet
off white t shirt