domingo, 11 de marzo de 2012

FENT VIATGE AMB ELS AMICS...

 Amb els companys i amics abans de la sortida de la mitja marató i els 5kms de Montornés.
Avui ha tocat anar a Montornés, on es feia la 19a edició de la mitja, i de forma paralela, els 5kms. lluny queda aqells primers anys en que vaig anar-hi, amb prop de 1.000 persones, i com ha passat amb moltes de les curses d'ara, s'ha massificat fins a ser més de 4.000 corredors a la sortida, però clar, aquesta és la mateixa de quan erem poquets, i llavors els primers kilométres es convertiexen en una cursa d'obstacles. En fí, això és una petita reflexió abans de començar amb l'escrit d'avui,i en el fons, ens ho busquem els mateixos corredors que ens apuntem a les curses i els hi donem el negoci.
Doncs si, a la vida sempre hem de fer viatge amb la gent que ens envolta, la familia, els amics, els coneguts, sigui a la vida personal, professional o la esportiva. I avui, a part del desplaçament compartit amb la gent estimada i els amics, ha tocat fer el viatge de la mitja marató amb amics. En Dani acompanyava al seu amic i jefe, en Joel, que debutava a la mitja. Acostumat a córrer per muntanya (en Joel), a en Dani no se li va ocorrer res més per l'aniversari de regalar-li la inscripció a Montornés (pren nota Joel, això no és un amic, je,je...), i hem sortit tots 3 junts a fer el camí, i donar-li recolçament en el debut. Els ultims kilométres han sigut de patiment, però com els viatges compartits son els millors, hem arribat tots tres a la linia d'arribada, junts, i contents per el debutant, que ha conseguit el seu objectiu. Al final, un temps de 1h45'06", i amb el convenciment per part d'en Joel que era la primera i ultima mitja de carretera, que lo seu és córrer per muntanyes.... tot i que la majoria hem passat per aquesta fase,  de primera i ultima, i hem tornat a repetir... temps al temps.
Aqui teniu unes quantes imatges, del que ha sigut aquesta matinal compartida amb la gent que m'envolta, i que ha acabat, com no podia ser d'una altre forma, fent una cervesa per repondre les forces.
 2 campiones, la Jackeline i la Cati, amb tota les ganes del mon de començar els 5kms
 L'Eva s'ha passat del bandol organitzatiu al esportiu, i com sempre, amb el seu somriure.
 Women Team!!!!!
 Amb en Llorenç, en Dani i en Dani... (hi ha 2 Danis)
 En Dani en plé esforç
 Ultim kilometre per en Joel, amb un gran somriure.
 Foto feta per en Dani, corrent al costat d'en Joel
 I després de l'esforç.. a carregar les caixes amb els obsequis.... pitjor que córrer la mitja.
El premi final... la cerveseta.

1 comentario:

tri-famili dijo...

Xevi!!! tu mateix o dius: FENT VIATGE AMB ELS AMICS, I SI ELS FA JUNTS MILLOR. M'agrada aquesta frase,amb el teu permis me la faig meva.
SALUT