lunes, 5 de marzo de 2012

Retorn a la batalla- Mitja marató de Banyoles.

Felicitats germanet!!!
Primer de tot, abans de pasar al tema esportiu, felicitar al meu germà, que ahir diumenge, 4 de març, va celebrar el seus primers 50 anyets.... per molts anys. Espero que ho passessiu molt bé durant tota la celebració que vam fer.

I entrant en el tema esportiu, ahir va soposar el retorn a la batalla, després dels 2 mesos de lesió, i de portar 4 setmanes entrenant bé, sense les molesties (bé, toca dir que ara tinc alguna molestia en dos dits del peu, i una mica en la part davantera de la planta del peu, però que de moment no m'impedeixen córrer), va tocar fer un test de veritat, amb la celebració de la mitja marató del Plà de l'Estany, a Banyoles. La intenció inicial era fer 1h45', per anar agafant ritme de cares a la Marató d'Empuries del proper 29 d'abril, i si era posible, apretar una mica i acostar-me a 1h 40'... al final, vaig aconseguir aquest objectiu, amb un temps de 1h40'07". Anant a un ritme que em resultava relativament comode, fent la meva cursa, i oblidant la cursa dels altres, vaig anar fent, a uns ritmes força constants, lo que va representar que els ultims dos kilómetres pugues anar recuperant posicions i adelantar alguns corredors que previament m'havien passat al davant durant el recorregut. Al final, molt content per el resultat, i sobretot per les bones sensacions i per haber compartit el matí amb els amics, i també amb la meva filla, la Nadeia, que va córrer la vota a l'Estany que es feia de forma paralela a la mitja. Felicitar als organitzadors del Club Natació Banyoles per la seva feina i dedicació per tirar endavant, any darreda any, aquesta mitja.
Aqui us deixo unes imatges, d'abans de la cursa i durant el trajecte, i és que ja ho sabeu... son un runner enganxat a una càmara de fotos.... 

 Amb en Carlos, en Mikel, en Dani, en Xicu, en Johan, la Elena, en Tià i la Nadeia abans de la sortida.
 Al costat d'en Jordi, en Joan, en Toni i en Nacho.
 A la sortida, tenim en Carry, en Jacky, l'Eva i en Toni, i un trosset de l'Angel.
 En Jordi Arnau.
 La Montse Badosa
 Veus Pep... al final t'he tornat a agafar, je,je.... km 16,5
En Jordi Ruiz

1 comentario:

tri-famili dijo...

Felicitar al teu germa de la famili.
M'alegro que ja estiguis del tot recuperat, el dorsal de la marato de l'Escala, és un bon motiu per començar agafar la forma.
P.D: GRACIES!!!!!!!!!!!!