domingo, 18 de diciembre de 2011

5na MARATÓ PER LA MARATÓ DE TV3: 2.601 gracies...

Aquest matí s'ha fet la 5na edició de la Marató per la Marató de TV3, aquell projecte que amb molta ilusió vam iniciar l'any 2007, amb la intenció de fer l'activitat que tant ens agrada, córrer, i poder col.laborar amb el programa de La Marató de TV3. Any darreda any, hem anat creixent, en molts aspectes, però sobretot amb les ganes de ser solidaris, de contribuir amb el nostre esforç a ajudar als que ho necesiten.
El fet de que aquest any vingues TV3 a donar la sortida en directe durant el programa televisiu, ha contribuit a que a l'hora de la sortida fossim més atletes que mai, i que al llarg del matí, haguin sigut molts els que han passat a córrer o a caminar una estona, o simplement, han vingut a animar i fer el seu donatiu. També hem tingut als bombers amb nosaltres, que aquest any, fent relleus de 2 en 2, han fet la marató sencera amb l'equip sencer de intervenció, i respirant oxigen de l'ampolla.
Podria escriure molt i molt sobre la matinal d'avui, les emocions que hem viscut, els bons moments, però les imatges valen més que moltes paraules, i per aquest motiu us en deixo unes quantes. Hem batut el nostre record de recaptació, amb 2601 euros, que ens emplenan de força per seguir endavant amb aquest projecte solidari, i per començar a pensar en la propera edició, que intentarem que encara sigui millor que aquesta. Avui no he pogut sensera la Marató que més estimo, la que més m'agrada, degut a la lesió a la cama dreta, però tot i que volia fer la primera i l'ultima volta, finalment he fet la volta curta inicial, més 19 voltes grans, disset d'elles al principi, i les 2 ultimes, soportant les molesties, la causa s'ho valia. Els amics Llorenç i Jacky, com cada any, l'han feta tota, amb un temps de 3h36'
Per ultim, donar de nou les gracies als companys del club que sempre estan a totes, a les noies del servei d'Esports, i als col.laboradors, Esports Parra, Gonzales Rellotgers i Bar el Sitrell.


 Amb en Marti Gironell, que ha fet la presentació de l'esdeveniment per TV·
 A punt de sortir...
 Primers metres de la marató
 Amb en Darryl Middleton, que venia pastissos solidaris fets per ell, per La Marató, i la Laura.
 En Xicu "preparant" el Tour de France...
 La Marti i en Toni Bautista
 Els bombers en plena acció
 La volta final....
 Foto de familia final
GRACIES A TOTS DE TOT COR... FINS L'ANY QUE VE,  A LA 6na MARATÓ PER LA MARATÓ DE TV3

6 comentarios:

Jacky dijo...

Enhorabona Xevi! No ens hem vist, vaja, jo sí ;) T'he animat però hi havia mooooooooolta gent :D He fet 3 voltes i ha estat molt emocionant! Et felicito, de nou, per la iniciativa! Enhorabona i ànims amb la cama!
Una abraçada i fins aviat!!!

Xavi dijo...

Moltes felicitats, Xevi. El que feu és impagable. És un de les assignatures que tinc pendents: venir a còrrer aquesta marató tan especial. Un any hi seré. Ho aconseguiré !!!

Joan dijo...

Moltes felicitats d'un Carbasso que pensa que gent com tu fa gran aquest nostre petit pais Catalunya.
La causa és molt maca.

Ironxevi dijo...

Jacky, quina llàstima que no et vaig veure, no et vaig poder saludar.
Xavi, un altre any, res de tonteries i et volem amb nosaltres, serà un plaer tenir-te aqui i disfrutar amb tu d'aquest dia.
Joan, amb el petit grà de sorra de cada un de nosaltres, podrem fer que aquest sigui un GRAN pais, segur que si

tri-famili dijo...

Felicitats, a tota la gent que organitzeu aquesta festa de la solidaritat.
SALUT TOTS!!!

YAGO dijo...

Xevi, es la marató mes especial que faig, si haig de ser sincer, em fa molta il.lussió poder fer cada any aquesta marató que amb el Llorenç ara fa cinc anys vareu començar donant voltes per el parc central, aquell any, tot i esta lesionat vaig poder fer 22 voltes. Des de llavors es una marató que forma part del meu calendari personal de maratons. Espero i desitjo poder participar-hi molts anys. Ets un crack, amb mes persones com tu el mon seria molt millor. Una abraçada gran.