domingo, 4 de diciembre de 2011

CROSS DE VENTALLÓ

 Amb la meva filla, abans de la sortida
Avui s'ha disputat la 7ª edició del cros de Ventalló, i aprofitant que he acompanyat a la meva a córrer, he aprofitat també per fer-ho jo, tot i que no és el que tocava. El motiu, que porto des de els 10kms. de Port Aventura tocat de la cama, amb 15 dies parat, i tres entrenos aquesta setmana sumant 30kms..amb dolor, però ja ho diuen, els maratonians estem fets d'una altre pasta. Clar, que la conseqüencia és que la cama no es recupera, segueix fent mal, i en principi esperan dos maratons les dos properes setmanes, la de Castelló, el dia 11, i la 5ª Marató per la Marató de TV3... veurem que pasa i que faig.
En quant a la Nadeia, ha fet com sempre la seva carrera, disfrutant de la cursa, i aconseguint un segon lloc en la categoria promesa femenina, que li ha soposat pujar al podi, i seguir en primera posició del ranking
 La Nadeia durant el cros de Ventalló
 En plena cursa
 El podi de la categoria promesa femení, amb la Nadeia en 2ª posició.
5ª MARATÓ PER LA MARATÓ DE TV3 (18-12)
Ja tenim a tocar una nova edició de la Marató per la Marató de TV3, d'aqui a dos setmanes, correrem la 5ª edició d'aquesta prova solidaria per els carrers de Girona. Com cada any, alguns corredors farem la marató sencera, donant les 37 voltes al circuit urbà que discorre per els Carrers Santa Clara, Nou, Jaume I i plaça Independencia, recordeu que podeu venir a córrer una estona, les voltes que volgueu, o a caminar, i fer un donatiu per al programa La Marató de TV3. El punt de sortida i arribada estarà situat al encreuament del Carrer Santa Clara amb  el Pont de Pedra, i seràn 37 voltes al circuit de 1.122 metres, més una volta incial de 681 metres per completar els 42.195 metres.
La gran novetat d'aquest any, és que ens donaràn la sortida en directa a traves del programa, o sigui que ens veuràn de tot Catalunya, això soposa que en contes de començar com cada any a 2/4 de 10, aquest any ho farem a les 10h22', per poder coincidir amb la 2ª conexió en directe que es farà desde el programa.
Un any més, agrair als nostres col.laboradors, Esports Parra, Rellotgeria Gonzalez (se sortejaràn dos rellotges al finalitzar la marató entre tothom que hagui fet un donatiu), i bar El Sitrell, del carrer Argenteria, que ens proporcionarà l'aigua per l'avituallament.
L'any passat vam tenir als bombers corrent amb nosaltres les ultimes 15 voltes, van ser 5 que es van anar rellevant volta a volta, amb tot l'equip complet de intervenció, i amb la respiració de les bombones d'oxigen... doncs bé, aquest any faràn la marató sencera, també fent relleus entre ells, l'espectacle esta garantitzat.
US HI ESPEREM!!!