lunes, 26 de diciembre de 2011

13a Sant Silvestre de Riudellots: un club plé d'alegria

 Uns quants dels representants del club...
Nit de Nadal, Nadal... i com cada any, per Sant Esteve a córrer, per cremar el menjar i el beure d'aquests dos dies, i fer forat per el dinar de Sant Esteve, que per això és el sant del meu pare, i s'ha de celebrar com cal. Com cada any per aquesta data, cap a Riudellots a fer la Sant Silvestre d'aquesta població, que abans s'havia fet el dia 31, i per no coincidir amb Girona, es va traslladar a aquesta data (abans sempre havíem anat a la Cursa de Llagostera). Després de descansar de nou tota la setmana, per intentar anar recuperant la cama, avui he corregut amb la Cati, a un ritme tranquil, per no forçar. Ens hem trobat a Riudellots una bona colla d'amics del club, prop de 80, i altres que no ho son, però una cosa esta clara, tots transmetem alegria i ganes de fer esport, i sobretot, d'estar contents fent el que ens agrada.
Ara ja només queda esperar a la Sant Silvestre de Girona, per finalitzar l'any, tot i que en aquesta, organitzada per el Club i per el servei d'Esports de l'Ajuntament, em tocarà organitzar i preparar-la, però al igual que m'agrada anar a fer curses i que me les organitzin, també disfruto organitzant per que els altre puguin córrer, i més a la meva ciutat, Girona. O sigui que ja sabeu, us esperem a la Sant Silvestre de Girona el proper dissabte 31 a les 18hores, per fer 5kms per els carrers de la ciutat.
 3 flors.
 L'Enric i en Josep Maria
 En Nacho i en Toni
 En Jaume
 El Pare Noel també hi era per Riudellots
 Tant córrer per després menjar....
Amb la "famili"

El proper divendres 27 de gener, a la casa de cultura, teniu una interesant conferència, "Coneixement bàsics de Rellotgeria", a càrrec d'en Carlos Gonzalez, de "Gonzalez Rellotgers".

4 comentarios:

tri-famili dijo...

Crema no si em cremat, però bé si que uns ho passem!!!
El tio de la Martina es genial, gracies al tio de Can Avellana.
SALUT I FINS DISSABTE

tri-famili dijo...
Este comentario ha sido eliminado por el autor.
Joan dijo...

Bon Nadal i bones festes de part del Papimarató de l'Armentera.
No soc tant ràpid com vosaltres però a les Maratons m'hi veureu el pel.
Salut i molts kms de cara a l'any vinent.

Ironxevi dijo...

Dani, com dius, cremar no gaire, però ens ho hem passat de conya, m'alegro que us hagui agradat el tió, ja tens un altre "Avellana" a casa ... Ens veiem el 31.

Bones festes Joan, ànims papimarató de l'Armentera, l'any que ve coincidirem en alguna marató, segur