domingo, 11 de diciembre de 2011

5na MARATÓ PER LA MARATÓ DE TV3: JA LA TENIM AQUI!!!

 Si.. ja la tenim aqui, només queda una setmana per una nova edició de la Marató per la Marató de TV3, i amb aquest, seràn ja 5 anys d'aquesta activitat que amb tanta ilusió preparem cada any. I per aquesta edició, tenim novetats importants...i és que finalment, TV3 i el programa la Marató de TV3 s'han fixat en nosaltres, i soms una de les activitats que sortiràn en directe per la televisió, dins del programa que s'emet en directe. Això soposarà un canvi important respecte les anteriors edicions, l'hora de sortida, que pasa de les 9h30' a les 10h22', per poder donar la sortida en directe. A les 10h del matí comença el programa, després de les presentacions oportunes, faràn una primera conexió en directe, a Barcelona, i la segona, serà la nostre!!!
Presentació a carrec del periodista de Besalú, Martí Gironell, crida a tots els gironins per que vinguin a veure la nostre activitat, entrevista, i sortida en directe... serà fenomenal.
Com sempre, agrair als companys del club que sempre han recolçat aquest acte solidari, i altres com l'aquatló per la Sindrome de Rett, a les noies del Servei d'Esports de l'Ajuntament (Marti i Laura), i als nostres col.laboradors, ESPORTS PARRA, GONZALEZ RELLOTGERS (que sortejara 2 rellotges entre tots els assistents) i BAR EL SITRELL, que ens proporcionarà les aigues per l'avituallament.
En lo personal... és la meva marató preferida, junt a Empuries, per tot el que representa de solidaritat, la he organitzat i corregut cada any.. però aquest any pinta malament, la cama ha donat guerra, i de nou parat, porto dies sense córrer. Haure'm de creure en miracles, que em recuperi aquesta setmana, i que sense entreno, pugui córrer... un miracle. En conformaré en poder donar la volta inicial, estar animant, cridant, donant alguna volta amb la girocleta, i fer de nou la volta final, però sobretot, disfrutant del ambient solidari durant tot el matí. I de nou, aquest any tindrem als bombers amb nosaltres, si l'any passat van fer les ultimes 15 voltes, fent relleus de una volta cadascu d'ells (eren 5), amb tot l'equip de intervenció,i respirant directament de l'ampolla d'oxigen, aquest any la faràn completa.
Us esperem a tots, veniu a córrer una estona, les voltes que volgues, a caminar, o simplement, ha donar el vostre soport i fer un donatiu per la Marató de TV3.

 COL.LABORAN:



 SORTEIG DE 2 RELLOTGES GENTILESA DE GONZALEZ RELLOTGERS

3 comentarios:

Jacky dijo...

No faltaré!
Jo tampoc tinc la cama fina (d'aquí a 1 hora tinc hora amb el trauma) però faré les voltes que pugui!
Endavant sempre!

Joan dijo...

Felicitats senyor. Esdeveniments com el vostre son els que fan creure una miqueta en aquest pais tant maravellós com és Catalunya.
Per la meva banda la veritat és que després de cinc maratons aquest any estic molt cascadot i crec que necessito descansar una mica.

Ironxevi dijo...

Ens veiem diumenge Jacky, a recuperar-se... tranquila, els corredors soms d'una altre pasta, ho superem tot, inclus a nosaltres mateixos.
Gracies Joan, entre tots seriem capaços de tirar endavant el nostre pais, només caldria que ens possesim d'acord.... Recuperat, que començarà un altre any plé de reptes