lunes, 2 de enero de 2012

7a SANT SILVESTRE DE GIRONA

Com cada any des de le 2005, s'ha celebrat a Girona la Sant Silvestre. Organitzada conjuntament per el Servei d'Esports, i el nostre club, la cursa es desenvolupa per els carrers de la nostre ciutat, i aquest any, amb el canvi de recorregut, s'han fet 5kms. Ambient d'autentica festa, amb 1.400 atletes a la cursa gran, i prop de 150 nens i nenes fent les minicurses. Després de treballar molt aquests ultims dies per intentar que tot sortis bé, finalment es va donar la sortida a les 6 de la tarda, amb una tarda que convidava a córrer amb una temperatura agradable. Lo millor de tot, els molts amics que hi havia a la sortida, i que van poder disfrutar d'aquest ultim dia del 2011 corrent per Girona. Aqui us deixo unes quantes imatges del gran ambient que es va viure.
BON ANY I MOLTS KILOMETRES PER TOTS


 A 3 hores de la sortida, ultims preparatius...
 Gran ambient per la recollida de pitralls
 En Mateo i l'Artacho
 2 barrufets...

 Amb la Mina per aqui aquests dies, el comando Onyar es va poder reunir de nou
A punt per la sortida

3 comentarios:

tri-famili dijo...

Felicitar a tots, desde la Marti la Laura a tu etc.
Peró puc fer una critica: encara estic buscan les Coca.Cola, mira que vaig dornar voltes, peró nomes me oferien Chocolate.
SALUT

tri-famili dijo...
Este comentario ha sido eliminado por el autor.
Ironxevi dijo...

Cocacola només nes don llaunes d'aquarius, que eran dins les bosses, no ens don cocacola, Dani... Sorry!!! En teniem de comprades per repartir per la mainada, només... un altre any et preparo una per tu, campió :)