domingo, 19 de junio de 2011

SANTA CLAUS MARATHON (1)

De moment tindreu una crónica súper ràpida desde l'aeroport de Helsinki, esperant l'avió que ens ha de portar a Barcelona, dintre de 5h i 30'.
Una gran experiencia la viscuda a Rovaniemi. Dissabte amb les bicis del hotel, a pinyó fixe, vam anar al Santa Claus Village amb en Llorenç. Si... el subidon que vam trovar el vam fer caminant... 9km d'anada i 9 més de tornada, foto amb el senyor de vermell... en Santa, visita al seu poble, i traspàs de la línea que delimita el cercle polar artic.
En quant a la marató, 60 participants a la sortida, una atenció molt personalitzada per cada corredor. Com vam trovar un altre català, un noi de Terrassa, vam sortir...i acabat tots 3 junts, un circuit molt trencacames, i amb una forta pluja (i freda) els ultims kilometres. Al final vam arribar en 3h34'01" després de fer un grapat de fotos i gravar una película, que quan estigui muntada us la penjaré.
Vam rebre una medalla molt original...de fusta. La sorpresa va arribar durant la entrega de premis, a mitjanit, sota el sol de mitjanit (sempre era de día)...vaig quedar 3r de larva categoría i em van donar copa.Per acabar d'arrodonir-ho, ens van fer una entrevista amb foto inclosa (portavem un barret de petits ajudants de Santa Claus) per al diari local, avui sortim tant al interior, amb la entrevista, com a la portada del diari amb els nostres noms i tot.
Aquesta setmana us penjaré un grapat de fotos

4 comentarios:

Jacky dijo...

Sou uns cracks!

tri-famili dijo...

Felicitats "Mediatics" esperem la cronica i las fotos.
SALUT

Anónimo dijo...

Les terres nordiques et porten sort en les teves maratons ...Felicitats per la posició..!
Quim

yanmaneee dijo...

louboutin shoes
nike basketball shoes
coach outlet
timberland boots
off white clothing
off white x jordan 1
cheap nba jerseys
michael jordan shoes
supreme clothing
golden gooses