lunes, 13 de junio de 2011

ESPERANT A SANTA CLAUS...

La comfirmació de les inscripcions 
Doncs si... aquest any Santa Claus arriba adelantat en el temps, tot i que seria millor dit, que arribarem a ell abans... aquest dissabte, a les 18h ( les 17h. a casa nostre), amb el meu amic Llorenç, correrem la Santa Claus Marathon a la localitat finlandesa de Rovaniemi (on per cert, en aquesta epoca, la llum del sol ilumina practicament les 24 hores). La sortida esta situada a Laponia, al Santa Claus village, dins del mateix Cercle Polar Artic. Després de pasar per la linia que delimita aquesta zona, i per el tunel on se situan els tallers del Pare Noel, la marató es dirigeix cap a la localitat de Rovaniemi, lloc d'arribada de la marató. Dijous toca agafar l'avió, per arribar-hi, pasant primer per la capital finlandesa, Helsinki, ciutat a la que vaig córrer la seva marató l'agost passat.
Ja sabeu, els que volgueu que us faci arribar la carta en mà, me la doneu. Per la setmana que ve, tindreu una bona crónica del viatge i de la cursa, i sobretot, un bon grapar de fotos...
 Circuit de la Santa Claus Marathon. També s'hi disputa una mitja marató i una cursa de 12kms.

Perfil dels 42,2kms...
I recordeu, per la propera setmana, el dissabte 25 de juny, a les 17h., farem la 5ª Áquatló popular de Girona en benefici de la Sindrome de Rett. Una prova de caracter popular, on lo que realment importa és col.laborar amb les nenes i els pares de la Sindrome (http://www.rettcatalana.es/). Us hi esperem a tots!!! 



3 comentarios:

tri-famili dijo...

Molta sort a la marato, i bones "minis" vacances amb en Llorenç.
SALUT

Anónimo dijo...

Carai, aquesta marató és per volar fins el km 10....
A veure si feu marca en 10.000m!!!
A passar-ho bé.
Quim

Ironxevi dijo...

Gracies tri-famili, sempre van bé unes mini vacances amb un amic com en Llorenç.... no t'aburreixes, ja,ja....
Quim, que si voles 10.000 metres... després et "morts" durant 32km...
Us ho explicaré!!!