domingo, 6 de febrero de 2011

CÓRRER EN FAMILIA

 AMB LA NADEIA, ABANS DEL CROS DE VIDRERES
Dissabte a la tarda, es va disputar l'ultima prova del circuit gironí de cros, que aquest any he seguit una mica després de molts anys.... el motiu, molts ja el sabeu, que a la Nadeia li ha donat per córrer una mica i ha anat disputant moltes de les proves del circuit. Aquest cop va tocar a la localitat de Vidreres, amb una tarda molt assolejada i amb temperatures elevades per l'epoca de l'any. La noia, com sempre, al seu ritme, feliç de córrer i amb les amigues que la venen a veure a totes les proves, animant. Finalment, va quedar 2na de la seva categoria, i 3a del circuit a la categoria junior, lo que li ha soposat anar convidada, el proper 19 i 20 de març, a córrer el cros internacional d'Andorra, amb desplaçament, estancia i menjars tot pagat. Felicitats, campiona!!! lo que dic, millor que el pare.
Per la meva part, vaig aprofitar per córrer la prova de veterans, amb 5kilometres de recorregut i 4 voltes per endavant, pensant en diumenge que hi havia la mitja de Granollers.
 LA NADEIA ADALT DEL PODI, REBENT EL PREMI DE LA CURSA I DE TOT EL CIRCUIT
I aquest matí, a fer una de les proves més tipiques del circuit català, la coneguda com La Mitja, Granollers. Com sempre, molt ambient i moltissima gent... MASSA!!! Siguen clars, algunes proves s'han convertit en un negoci, no totes, però n'hi ha que si. Allà on abans erem 3.000, ara son cap a 9.000, mentrés que la infraestructura, la carretera, segueix siguen lo mateix, i segur que per la propera edició, buscaran ampliar el nombre de corredors. Tot i les diferentes sortides programades (no han servit per gaire, la vigilancia era minima, i els voluntaris tampoc son policies per enfadar-se), tornant de la Garriga, al creuar-nos els que relativament anavem força endavant, amb la gent de l'ultima sortida, observaves i podies comprovar com la gent anava com un remat, tothom junt, sense gaire espai... bé, soposo que els culpables soms nosaltres mateixos, mentrés seguim emplenant curses, mesos abans de que es disputin, els organitzadors seguiran fortatn-se les mans i aumentant la participació de les curses. Esperem que això no acabi morint de l'exit.
En quant a la cursa, bé, se que no tinc gaire xispa per anar ràpid, tiro com les ultimes mitjes de lo que hi ha dins, acumulat de molts anys, i com les dos mitjes d'aquest any, segons més o menys que les anteriors, avui he fet 1h28'24". Com he dit en altres mitjans, corro simplement per que m'agrada, sense que m'importi gaire ni el temps, ni els ritmes ni les classificions... només córrer per ser lliure.
Felicitar desde aqui a alguns amics que avui debutaven en la mitja (Jacky, Sergi, German...), i que han conseguit finalitzar-la. Felicitats, campions!!!
I per tancar el dia, cap a Hostalric a dinar amb els companys, per tornar a agafar forces (i bé que les hem recuperat...)
 Amb en Llorenç, en Narcis, en Tià i l'Elena.
 I aqui amb en Frank, en Sergi, en Lluis, en Quim i en Llorenç
 Dinant a Hostalric...
EL REPTE:12X12= 506,4KMS.
Per diumenge que ve... l'inici del repte, intentar cuadrar entre 24 de Gener del 2.011 i del 2.012, 12 maratons... cap a Sevilla amb els companys, a disfrutar de una nova ciutat, una nova marató per mi... i sobretot de la companyia dels amics.


3 comentarios:

Luigi dijo...

Enhorabona per la Nadeia i per tu, molta sort a Sevilla, ozu!!!

tri-famili dijo...

Felicitats pel cap de setmana, tens una campiona a casa.
Diumenge a Sevilla "a po la maraton"

Ironxevi dijo...

Gracies Luigi, ja t'explicaré... ozu!!!!
Tri-famili, que Sevilla ens espera, i Sevilla tiene un color especial!!!!