domingo, 20 de febrero de 2011

CALÇOTADA!!!!!

 En plena feina.....
Després de un bon cap setmana, el colofó ha sigut una bona calçotada amb els amics i la familia a Canet d'Adri. Per agafar gana, que tot sigui dit, tampoc ens cal, sempre en tenim, a primera hora del matí hem anat a fer la marxa de Can Gibert- Santa Eugenia, poc més de 10kms. de recorregut per aquest barri gironí, i que aquest any arribava a la seva 27na edició. Després de la marató, la intenció era clara, sortir a disfrutar d'alló que ens agrada, córrer tranquilament i compartir els kilometres amb els amics. Després de 44', la butifarrada popular de la marxa, comentar durant una estona com havia anat,  i cap a casa, que tocava pujar a Canet a fer la calçotada.
Després de una bona dutxa, cap a Canet, on ens hem ajuntat una bona colla per fer la calçotada anual, acompayada de una mica de carn a la brasa, unes bones amanides, i banyat tot plegat amb vi i cava, per fer-ho baixar. Per finalitzar, un bon sortit de postres per acabar de emplenar el cos, moment en el que ha tocat recollir-ho tot depresa, per entrar dins, doncs la pluja ha començat a fet acte de presencia...bé, sempre hi ha qui no s'inmuta, i amb tot recollit, segueix menjant els postres tranquilament sota la pluja, lo primer és lo primer (busqueu la foto més abaix...).

 Els pares, disfrutant dels calçots
 Lo dit... ja pot ploure, en Manel primer ha d'acabar els postres....
 Els encarregats de la carn i dels calçots.
 Focccccc per els calçots!!!
Marxa de Can Gibert, amb en Sergi, en Llorenç, en Daniel, en Jordi i en Xicu, avui d'animador, convalescent de una operació

3 comentarios:

tri-famili dijo...
Este comentario ha sido eliminado por el autor.
tri-famili dijo...

Per la foto, en Manel no crema masa els calçots?

Ironxevi dijo...

Dani, és que esta agafada just al moment de la flamarada gran... sino, sempre el podem apagar amb una mica de cava... dins el cos !!!