domingo, 29 de agosto de 2010

SANT BONOS I L'ESCALA

Amb els companys del Atletisme Girona, abans de la sortida.
Recuperem les entrades al blog, després de fer festa la setmana pasada, tot i haber-hi cursa durant aquell cap setmana. El dissabte 21, a les 22h30', tocava la Sant Bonos, a Blanes, aque arribava a la seva edició 28. Després de pasar la tarda per la zona, amb la meva filla, que aquest any és va animar també a correr, i de fer les inscripcions del club, els amics van arribant, i lo primer, anar tots plegats a prendre alguna cosa i menjar uns calamars i altres tapes al centre de la vila, per esperar l'hora de la sortida, amb alguna cosa dintre del cos. La sortida era a 2/4 de 11, amb una calor i una humitat desorbitda, sense una mica d'aire per refrescar l'ambient. Prop de 4.000 persones disposades a afrontar aquesta cursa- caminada, que en el seu curt recorregut té 2 pujades, una cap al 2km, que ens porta a una baixada per atravessar el centre, abans d'enfilar la dura pujada per el Carrer de Santa Barbara.. sort encara que és de nit, i no arribes a veure mai el final, però quan l'has vist de dia, i ja la has corrgut altres cops... sabs el que espera. Un cop s'arriba a la zona del jardí botanic, una forta baixada i ultim tram planer per el passeig per arribar a la meta, tornar a veure cares conegudes, i rebra la xindria que tant bé entra després del esforç.
De nou, trovada amb molta gent, i el tema estrella, la gran calor i humitat que ha fet durant tot el trajecte. Després d'un  bany nocturn al mar, i la pertinent dutxa a la platja a sopar amb els companys una mica abans de tornar cap a casa. El temps, una mica més alt que l'any passat, 33', però vinguen de correr una marató, i amb la climatologia existent, satisfet, com sempre. I sobretot, content per la meva filla, la Nadeia, que també la va fer en 47' i va arribar super satisfeta i contenta. Felicitats!!!
Amb en Rafa Villalba, amb qui he compartit Barcelona i Empuries, i amb un repte conjunt per el 2.012, ajuda´t al campionat d'Espanya de Marató per veterans, abans de la cursa.

2ª TRAVESSA DE L'ESCALA
I el dissabte 28, amb en Dani Junca, vam anar a fer la travessa de l'Escala, entre Riells i la platja de les barques, i donant la volta al cargos. Ens vam desplaçar nosaltres 2, acompanyats de la Gemma, la Martina i la Nadeia.. que dir, primer, si no entrenes la natació, no t'emboliquis... Després de fer 1600 metres dimarts, vaig decidir apuntar-me. L'anada fins la sortida, en barca, la tramontana i les onades ja feien prevuere una travessa dura, i la barca, que no es pot acostar a la platja, amb lo que hem de saltar-hi i fer 300 metres extres fins la zona de sortida. En quant a la travessa... eterna, ho reconeg, mai he patit en una cursa, marató, ironman.. com ahir!!! al mig del mar, amb fred, les onades que em feien anar cap aqui i cap alla, ben marejat... no sabia si riure, si plorar, si eixecar el braç i que em vingussin a buscar les piragues, unes braçades de crol, altres de braça... mirar on eren les boies, però en fí, vaig treure tot lo millor, sobre tot lo mental, per anar tirant, al final, 1h3', i un grapat de minuts per recuperar la temperatura i el color.
Lo millor, una mica de platja amb la Tri famili i amb la Nadeia, i un bon dinat tots plegats.... i sobreviure!!!
Amb en Dani, aband d'agafar la barca per anar a la sortida.
Amb un grup de companys de Girona.
Dinant amb la Tri-famili i amb la Nadeia, al costat del mar.

I per finalitzar, aquesta setmana he tret un parell de dies la bici, inclos una sortida amb la vella Softride, que necesita una bona ITV, per estrenar la equipació del Triatló Banyoles, amb els que faré la propera temporada de triatló (un parell de triatlons, com aquest any, per treure una mica el "mono2, cauràn).
Rodant una mica amb la Softride, per estrenar la equipació de la propera temporada.

3 comentarios:

tri-famili dijo...

La culpa es de la Gemma, que volia anar a dinar a l'Escala, i ens va envolicar a tots.
SALUT

Anónimo dijo...

Vuelve la bestiaaaaaaa.....!
Quim

Ironxevi dijo...

Si és culpa de la Gemma, no protestarem.. que ens pica, i el dinar va valer la pena. Començo a entrenar per l'any qeu be!!!