domingo, 5 de septiembre de 2010

CORRER EN FAMILIA...

Amb la Nadeia, abans del començament del Aquató de Caldes

10 DUATLÓ DE CALDES (4-09)
Dissabte es va celebrar la 10ª edició del Duatló de Caldes, tot i la denominació, en realitat es tracte d'un aquatló, amb 500 metres de natació i 5 kms de cursa a peu. La prova es pot fer tant a nivell individual, com per relleus, i aquest any, aprofitant que la Nadeia esta entrenant i tenia ganes de fer-la, ens vam dirigir cap a Caldes.
Com cada any, una gran organització a carrec d'en Satur i tota la gent de Caldes, i un ambient molt familiar i molts amics animant la festa. Primer, la prova individual, amb 2 sortides. Vaig quedar enquadrat en la primera.. i cap a la feina. Després del tram de natació en 9'22", sorto en la 3º posició, que mantindria fins al final un cop acabada la cursa en 19'06". A continuació, la segona sortida, i un cop finalitzada, els relleus, que cada any tenen més aceptació. Aqui entrava el correr en familia, després de 9'10" de natació, la Nadeia va començar a correr, amb la seva música a sobre, i a un ritme constant va anar fent les 6 voltes fins completar els 5 kms en 29'06", ben contenta i feliç.
Un cop finalitzades  les proves, un bon berenar i sorteig de molts lots, de fet, dels 60 participants, van sortir tots els números menys 4, entre els que hi havia el meu, però també vam ser obsequiats amb una ampolla de Vicui Catalan.... o sigui, que tots contents, i a esperar la edició de l'any que bé.



Cursa finalitzada, FELICITATS, NADEIA!!!!



PUJADA A SANT MIQUEL
I el diumenge, una clàsica gironina, la pujada a Sant Miquel, amb sortida i arribada a Sant Daniel, i 9kms per endavant, més o menys mitat de pujada i la resta de baixada, amb un tram planer tant al principi com al final. Podriem dir que de nou és com correr com en familia, doncs amb aquesta colla, de tant coincidir a tot arreu, ja ho podem considerar així. Sobre la cursa, dura, com sempre, potser una mica més. En aquests moments falta una mica de "xispa", falta que torni a entrar la 5ª marxa, potser ja és un tema més mental que fisic, una mica de manca de motivació, ganes... però bé, poc a poc a recuperar el nivell per intentar agafar de nou el ritme de cursa.
En finalitzar la cursa, com a Caldes, un bon esmorçar, i lo millor, compartir una estona amb els amics, petant la xerrada asseguts a la pista de Sant Daniel.
Lo que deiem... correr en Familia

I PER DISSABTE, LA MARXA DEL CLUB, LA 16ª MARXA DE LA DIADA, AMB SORTIDA I ARRIBADA A L'ESTADI DE MONTILIVI. US HI ESPEREM.

1 comentario:

tri-famili dijo...

Nadeia, la Gemma ja te la taula de km per que puguis jugarte diners amb el teu pare. jijijiji,
felicitats per fer l'aquatlo junts.
Sobre sant Muiquel, un mati de p... mare.
SALUT I CUIDET QUE JA SE QUE VOLTES....