lunes, 5 de abril de 2010

LA POLLESTRENCA I CANOVELLES

14 ème Pollestrenca: Courir en Françe, s'est magnifique!!! Doncs si, ahir diumenge, va tocar anar a correr a França, concretament a Pollestres, petita localitat a tocar de Perpinyà. Com ja sabeu, tinc debilitat per aquests petits poblets francesos, on es respira molta tranquilitat. Després de haber corregut aqui al 2006, he tornar de nou per fer aquesta edició, amb 10 kilometres, com diuen els francesos, vallonees, és a dir, amb algunes pujades i baixades. Després de haber plogut durant la nit en aquesta població, la tramuntana ha fet que desapareixessin les precipitacions, i aquests ha sigut el principal obstacle, juntament amb els talls enfangats, que feien que al sortir-ne, les bambes tinguessin un bon sobrepes. Al final, un bon temnps de 38'49", tot i el suplici del vent, en la posició 20 de la general, just darreda d'en Llorenç. Ara a esperar la propera sortida a França, o com diuen ells, a la Catalunya nord (nosaltres soms de la Catalunya sud).

Amb en Llorenç i en Toni Roca, abans de la sortida.
Arribant a meta.


20 Cursa de fons de Canovelles.
I avui diumenge, i sense temps a descansar, sant tornem-hi, aquest cop a correr la clàssica del dilluns de Pascua, la cursa de Canovelles, amb un recorregut de 15kms, amb un parell de pujades als kms 5 i 8, i com no, després de les pluges d'aquests dies, amb fang de nou en alguns trams, que feia impracticable el circuit. Avui m'he pres la petita llibertat de correr amb la samarreta taronga del meu segon grup, els corredors.cat, i he aprofitat per saludar a molts d'ells i correr amb algun d'aquests companys. La intenció inicial, era fer 1h5'... però el que pasa, tot i eixecar-me sense gaires ganes, un cop hi ets et vas escalfant i li vas donant canya. Al final, 1h3', que per el circuit que és, i com estava, esta més que bé.



Amb alguns dels companys de Girona, esperant el moment de la sortida.

Amb en Miguel, atleta de Sabadell i de corredors.cat
13 CURSA DE ESPORTS PARRA.
I per aquest diumenge, dia 11, recordeu que hi ha la cursa de Esports Parra. Us hi esperem, i no espereu a ultima hora a fer les inscripcions, que llavors s'acaben!!!! Bona setmana a tots/totes



3 comentarios:

Jacky dijo...

Noi, estàs fet un crack! Per fi ens hem conegut en persona!!!
Molta sort i... fins diumenge!

Jacky

Anónimo dijo...

Quan un està en forma no necessita descans.....s'ho menja tot i tu estàs en un d'aquest moments! ....Aprofita a Parra a rebentar el crono.
Quim

Anónimo dijo...

bape
hermes
jordans
off white
kyrie 7
off white clothing
a bathing ape
supreme hoodie
kyrie 7
bape outlet