domingo, 18 de abril de 2010

DUATLÓ DE BANYOLES

Doncs si, l'ultim triatló datava de setembre del 2.008, i l'ultim duatló... ni ho se. I avui, per trencar el ritme de curses a peu, i variar una mica, tornada cap al Duatló de Banyoles... i al multiesport. Com a ultim entrenament de calitat de cares a Empuries, no ha estat malament, amb 10kms de cursa (36'53"), 40 de bici (1h23', falta molt de ritme, amb només 3 sortides aquests dies), i de nou, 5kms de cursa (18'53"). A més, ha soposat retrovar a vells amics del mon del tri, i el retorn a les files del Atletisme Girona, de l'amic Llorenç Puig, com podeu veure a la foto.
Això si, només arribar a Banyoles, ha tocat canviar la càmara de la roda de la bici... doncs al sortir de casa estava reventada... i per acabar de arrodoniro tot, 5' abans de la sortida, em donc conte que no portava el xip, i que a sobre estava a Girona, que així no es fa mal bé!!!! error de "novato".


19-JUNY- 2.010
Torna el Aquatló popular de Girona per la Sindrome de Rett, que arribarà a la seva 4ª edició, el proper dissabte 19 de juny per la tarda, a la piscina municipal de la devesa, organitzat per l'Atletisme Girona i el Servei d'esports de l'ajuntament de Girona. Més endavant, els detalls, de moment, aneu reservant la data per pasar una estona agradable, i col.laborar amb els pares i nenes de la Rett



MARATÓ D'EMPURIES (2-5-2.010)... I LA PORRA DE LA MARATÓ.
A només 2 setmanes de la Marató de les maratons, la de Empuries, recordeu que podeu seguir participant a la porra (fins el dijous dia 29). Qui encerti o s'acosti més al temps que faci, rebra el lot que apareix a la foto (amb posible ampliació de productes encara). Si voteu, mireu abans la llista de la dreta del blog, per saber els temps que ja estan adjudicats. Col.labora Esports Parra i Gonzalez Rellotgers.




www.maratoempuries.org



De moment, aquest és el lot.

4 comentarios:

tri-famili dijo...

RODA REVENTADA, SENSE XIP, QUE ÉS AIXO?? NOVATO DONS UNA MICA, JA SAPS QUE EL DISSABTE A LA TARDE NIT, S'HA DE FER LA BOSSA I REPESAR MATERIAL.
JA HE VIST EN ELS RESULTATS QUE GENT QUE PORTA MOLTS DE KM AMB BICI, ESTAN EN ELS VOSTRES TEMPS.
A L'AQUATLO LA FAMILI ESTEREM ALLÀ PER LO QUE FAGI FALTA.
JA QUEDA POC PER LA MARATO DEL MEU POBLE, I AQUET ÉS EL TEU ANY!!!
SALUT

Ironxevi dijo...

Doncs ja veus... ni em vaig recordar que els duatlons i triatlons es corren amb xip. Sorryyyyyyyy!!!!!!!!!!
Visca L'Escala!!!!

Francesc dijo...

A Empúries sense anar vestit de centurió, crec que faràs 02:57:20
Molta sort

Anónimo dijo...

kd 15
yeezy 500
yeezy 350 v2
off white jordan
hermes bag
a bathing ape
golden goose usa
fear of god essentials hoodie
nike sb
fear of god