domingo, 11 de abril de 2010

DE TOT... I MOLT!!!!

Doncs si.. la setmana ha donat per molt, i de tot. De diumenge a diumenge, tots 2 inclosos, 4 curses, a les publicades la setmana pasada (Pollestres i Canovellas), s'ha d'afegir dijous una de 3,9 kms a Girona, i els 10 kms de Esports Parra. A més, dimecres, presentació de la cursa de Esports Parra. Dissabte, primera sortida en bici en practicament un any, i diumenge per la tarda, acompanyar a l'amic Amat Artigas, durant unes voltes, en el seu repte de fer 400 kms. en bici, fent voltes a l'Estany.

CURSA DE LA SETMANA DE LA SALUT (dijous, dia 8)

Aprofitant que feien la setmana de la salut, desde la universitat van montar la 2ª edició de una cursa, molt casolana, però molt entranyable, amb sortida i arribada a Lluis Pericot. Un recorregut de 3,9kms, la mitad de pujada, fins donar la volta adalt de Montiliva, darreda la UDG, per tornar a baixar tot seguit. Prop de 40 participants a la sortida, amb un atleta jove del Geieg, en Casado, a la sortida. I com no era cosa de jugar-se la victoria al sprint amb un nano jove... a tot drap cap adalt, sense mirar mai cap enreda, arribant a la part més alta amb uns 50 metres d'avantatge, a continuació, tot cap avall i a mantenir. Al final 5 segons d'avantatge, victoria, copa... i entrades per al Magma. I els 2 euros de inscripció, per Haiti. Felicitats per la iniciativa, i fins l'any que bé!!!


Amb les nois de la organització.

PRESENTACIÓ CURSA ESPORTS PARRA.... I LA CURSA!!!!

Dimecres va tocar la presentació de una de les curses de Girona, els 10km d'Esports Parra. Una gran cursa organitzada per l'Antonio i el seu grup, en que el club col.labora de forma activa.

I sobre la cursa i el diumenge... que dir!!! primer de tot, donar publicament les gracies a la gent del club, a tots els que venen a fer de voluntaris per controlar les cruilles de Girona, i en especial, a en Xicu, que organitza, any darreda any, i cursa darreda cursa, el tema voluntaris (i us asseguro que això porta feina), acompanyat, el dia de la cursa, per l'incombustible Manel (l'home a l'ombra....). Sobre la cursa, més enllà de que reconeg que m'ha anat molt bé, 37'03", després de haber fet el dia avans 80kms de bici (primera sortida en 11 mesos)i les cames una mica carregades, la posibilitat de trovar i saludar (i fer algunes fotos), a molts i molts amics fets durant molts anys en aquest maravellos mon de l'esport i el running. Gracies a tots, sous fantastics


Presentació de la cursa d'Esports Parra (i al dia seguent, fotos al diari...mediatic!!!)


Amb amics del club, abans de la sortida (Llorenç, Jacky, Albert, Xicu, Juanito i Manel)



Amb vells amics (En Xevi, enXavi, en Lluis), i nous (en Manel, i un altra, que no se el nom,sorry!!!)


Amb el Emi (ja ho se, noi, la cara és del sol, no de que siguis aixì de "feo"). Per cert, enhorabona per la teva iniciativa, el triforcauses http://www.triforcauses.org/


SORTIDA EN BICI

Dissabte va tocar sortida en bici amb els amics de Banyoles, i per ser la primera, 80 kms. Banyoles-Llagostera- Banyoles, això si, amb un bon esmorçar a la població de Llagostera. Amb aquesta bona companyia, don gust sortir.

Un bon esmorçar, per recuperar forces!!!!

I per acabar la setmana, diumenge a la tarda, amb en llorenç, hem pujat a Banyoles, on l'Amat Artigas feia el seu repte de 400kms donant voltes a l'Estany (60 voltetes de res...). Un plaer haber compartit, això si, de lluny (que el ritme era alt), amb l'Amat. Al final, ha fet 50 voltes, amb 330 kms. CHAPEAU!!!!!!! per treure's el barret.

Seguins l'estela de l'Amat i en Llorenç

5 comentarios:

tri-famili dijo...

No pares, ja vas engresar la bici?
Felicitats per el primer lloc!!!
Sobre el meu blog, us vull donar un temps de descans, sempre lo mateix cansa!! jajajaj

Frank dijo...

Molt bé noi! Felicitats per l'organització però la propera vegada no em posis el mateix cognom que en Lluís que no som parents!! ;-)

Ironxevi dijo...

Ja ho vaig veure Frank,em vaig equivocar!!! SORRY!!!!

Jacky dijo...

Genial crònica Xevi! Enhorabona per la victòria als 3,9k i pels 37 minuts diumenge... també per les bicicletades... estàs fet un campió! Em va agradar molt poder-te saludar!
Ens veiem (espero) a Empúries encara que fem sortides diferents i després aquí a Girona!
Salut,

Jacky

EMI dijo...

que "cabroncete" és la teva càmara que no chuta bé!!!
Ho vaig passar molt bé xiquet, tot va anar sobre rodes!! felicitats a tota la tropa de voluntaris que vàreu arreplegar.
Gràcies per fer menció a WWW.TRIFORCAUSES.ORG necessitem el vostre recolzament.