domingo, 28 de marzo de 2010

MITJA MARATO DE MONTORNÉS

Vale, d'acord, anem a correr a les curses per que ens agrada correr, independentment de que lo que ens donguin o no (al menys, en el meu cas)... però a la mitja de Montornés, reconeg que és diferent, i és que la caixa de procuctes de la casa Henkel, és molt temptadora, no caldria ni que possessin la samarreta, només amb la caixa, el tetra brik de llet i el plat de pasta freda final, n'hi hauria de sobres per que hi anessim.
I així, dormint una hora menys per el canvi d'horari hem enfilat en comitiva de cotxes cap a Montornés, on s'ha disputat la 17na edició de la mitja. Molt bon ambient com sempre, amb prop de 4.000 corredors a la sortida, i retrobament amb molts amics habituals a les curses.
Després de 21,1kms., i 1h28' de esforç, arriba el més complicat del matí... carregar la caixa i portar-la cap al cotxe, però en fí, tot sigui per emplenar la despensa.

Foto de part del grup de Girona, amb el bon amic Xavier Bonastre de convidat (i que consti, per que es veu a la foto, patrocinat per Asics, que Xavi, a que ha quedat bé això? ens veiem a la propera)
L'escalfament previ, esperant l'hora de la sortida.

Aquesta dedicada a en Quim, que tenia ganes de sortir al blog, i m'he hagut de fer una foto amb ell (que... suposo que també estas content, recupera't aviat).


I ara si, finalment, la petita de casa (que ja no és tant petita, tot i que sempre serà la meva petita... quin lio!!!), ja és major d'edat. FELICITATS, i a per el carnet de cotxe (ja us avisaré de l'horari de pràctiques...)




9 comentarios:

Frank dijo...

Això això per la caixa de sabons que sinó! Molt bon ambient..però el proper dia en Llorenç al teu cotxe! jejeje ;-)

Jacky dijo...

Moltes felicitats pel teu 18è aniversari com a pare i moltes felicitats per tan bona marca! Què tal és aquesta mijta en quant a altimetria?
El dia que m'estreni, m'agradaria que fos en una prou planera...
Enhorabona per tot!

Jacky

Ironxevi dijo...

Hola Jacky, l'altimetria de Montornés és molt a base de tobogans, no te grans pujades. Val la pena que hi ha molta gent, i no vas mai sol. Has vist ja la altimetria de Nottingham, em sembla que surt a la web, la tinc a casa de quan hi vaig anar, crer recordar algunes pujadetes, la primera, just al costat del castell, pasant davant la estatua de Robin Hood,això sim, una cursa molt maca, un dia hi tornaré.

tri-famili dijo...

Estar cada diumenge és lo principal i estar amb amics, peró si donan una bona caixa de productes i quedes bé amb la dona, dons de conya jajaja.

Anónimo dijo...

Encantat de sortir al teu blog.....!
Merci , ens veiem a Canovelles.
Segueixo fent dies de reflexió forçats.
Quim

Jacky dijo...

Hola Xevi,no té res a veure amb el post però... em sembla que ahir ens vam creuar al carril bici, eres tu, oi? Amb la samarreta quadribarra? Ens vam saludar, jo portava la de la St. Silvestre de Riudellots (blanca). Ens vam creuar gairebé al començament del carril bici per la part d'Emili Grahït, tu anaves direcció la Creueta i jo tornava!

Ironxevi dijo...

Doncs si, Jacky, era jo, també vaig quedar pensant, ho és o no... doncs si, resulta que eres tu. El proper dia, paro i et saludo!!! Espero que ens veiem a la cursa de Esports Parra.

Jacky dijo...

Xevi, i tant que ens hi veurem! Tinc el dorsal 31 i ja he estrenat la samarreta (saps allò que diuen de no estrenar res el dia de la cursa???), està tot apunt! La meva Paula (7 anyets acabats de fer) farà la cursa infantil! Ens veiem l'11 d'abril!

Ironxevi dijo...

Doncs es lo que diuen que porta mala sort. Pero tu tranquila.