martes, 16 de marzo de 2010

ESPORTS PARRA, EMPURIES, 1/2 GIRONA

Aqui va una mica de informació, d'algunes de les properes curses per Girona i provincia.
11-4-2.010 CURSA ESPORTS PARRA
El proper 11 d'abril, es disputa la 13à edició de la cursa 10km de Girona, organitzada per Esports Parra. Les inscripcions ja son obertes, de forma presencial a les botigues, i per internet, a la web www.esportsparra.com . La sortida i l'arribada esta situada al C/Migdia, davant la botiga Esports Parra.
Entre les novetats d'aquest any, hi haurà un sorteig de 2 rellotges, gentilesa de Gonzalez Rellotgers, botiga situada al C/ Joan Maragall de Girona.


www.gonzalezrellotgers.com
Una altra de les novetats, és la posibilitat de fer equips dintre de les empreses, i participar en el Corre Girona Company Challenge 09-10, organitzat per l'Steven McGregor. Trovareu més informació a la web http://macstrong.wordpress.com.



2-maig-2.010 Marató d'Empuries
Torna la marató de les maratons, la que tot maratonià pur ha de fer, allà on lluites tu contra la distància i la teva ment... la Marató d'Empuries, també amb novetats, com la hora de sortida (8h30'), i la 1ª edició, tant de la mitja marató (8h32'), com de la cursa dels 10 kms. (8h34'). Una cita que no us podeu perdre, sigui quina sigui la vostra distància. Més informacio a www.maratoempuries.org.


9-maig-2.010 Mitja de Girona

I el 9 de maig, la mitja de casa, la de Girona, que arriba a la edició nº16, i també la 14ª edició de la cursa popular de Girona (10kms), així com la 5ª minicursa per mainada. Podeu fer inscripcions a traves de la web www.girona.cat/esports. Us hi esperem