domingo, 7 de febrero de 2010

GRACIES...

GRACIES...

Com a organitzadors i col.laboradors que soms al Atletisme Girona, de diferentes curses a la ciutat de Girona (marxa de la diada, aquatló, Sant Silvestre, mitja marató...), ens agrada sempre que les coses surtin bé, i que davant qualsevol contratemps, siguem capaços de solucionar-ho. Igualment, quan anem a correr a altres curses, ens agrada que també ens tractin igual. Tenim tots tendencia a trovar les coses negatives (que si el preu, que si el regal, que si això o alló...). Avui hi havia la mitja de Granollers, aquests ultims dies s'ha pogut llegir en diferents foros, que si el preu és excessiu (al final, anem per que volem, ningú ens obliga, i és llei de oferta i demanda), que si els regals no agraden (lo que hauriem de fer tots, és correr per que ens agrada, i no per lo que ens puguin donar), que si....
Doncs bé, us diré que després de lo que he viscut avui, la part de darreda de lo que hi ha a la organització de la mitja, tornant en el cotxe escombre per la lesió de una bona àmiga a la que acompanyava, us diré que l'any que bé tornaré a pagar gustosament els 20 euros, o lo que costi la inscripció.
I DONC LES GRACIES...
ALS MOSSOS D'ESQUADRA, els primers que s'han posat en contacte entre ells per solucionar el tema de si és podia conseguir una ambulància
ALS NOIS I LA NOIA DE LA CREU ROJA, que anaven al final de la cursa, que han fet una primera assitencia, amb molta amabilitat i simpatia, del genoll de l'Anna, amb una inspecció, crema i venda.
AL XOFER DE L'AUTOBUS ESCOMBRA, i per extenxió a la companyia, que aguanta amb paciencia el ritme dels ultims, conduint darreda amb simpatia, i que coordinen, amb diferents autobusos, la portada i recollida de voluntaris.
A LA GENT DE LA ORGANITZACIÓ, en aquest cas, al noi que anava dins l'autobus, donant beguda enérgetica i galetes a tothom que recollien, amb molta amabilitat
ALS ESPECTADORS, que al pas del cotxe escombre, aplaudien per reconeixer l'esforç d'aquells que per algun motiu, anaven dintre.
ALS VOLUNTARIS QUE ANAVEN PUJANT, per ser allà, donant aigua, controlant les cruilles, en una feina fosca, però sense els quals, el mon de les curses no existirià.
A TOTS ELS AMICS I COMPANYS DE L'ATLETISME GIRONA I DELS FONDISTES BLANES, que han esperat l'arribada del autobus fins al final, per saber que habia pasat.
PER TOT AIXÒ, L'ANY QUE BÉ TORNARÉ A GRANOLLERS, COSTI 20 EUROS O COSTI EL QUE COSTI
GRACIES

13 comentarios:

tri-famili dijo...

Hola Xavi, abans de tot com esta l'Anna?, a les dutxes tot era molt confos,gent que deia que no pasava res i com veig en el teu blog, gent que deia que l'Anna no estava bé, que estava lesionada.
Quan pasa una cosa d'aquestes es on veus una organitzacio seria, i que estan per l'atleta i per el seu servei.
SALUT

robert mayoral dijo...

OLe! per alguna cosa és la millor mitja d'ESPANYA.....Jo també hi tornaré!!!
com està la nostra amiga de Blanes??

carless dijo...

Espero que no sigui res......
Hi ha gent que crec que no ho enten, ( com dius tu, si hi van es per que volen, ningu els obliga), que anem a correr perque ens agrada.....i ja esta!!!!!!
I nomes d'arribar ja veus l'organitzacio.....MOLT BE

JR dijo...

Espero que no sigui greu això de l'Anna.
És d'agrair a l'organització un tracte així,en tot, donat el volum d'atletes, i a qui no li agradi que no vingui

Trapatroles dijo...

Diuen que es una de les millors curses de Catalunya, i si fan les coses ben fetes, hi haura que còrrer un any.

I que Anna es recuperé

Salutacions

Tr3sk dijo...

M'ha semblat estrany...us esperava x la foto!!..grrr
Espero que no sigui res!!

Anónimo dijo...

Hola Xavi,us vaig veure a la rotonda entrant a la Garriga, on l'Anna es queixava i tu estaves amb ella, espero que no sigui res. I tens rao, hem d'anar a correr per que ens agrada, i no pel que et puguin donar. Anims i km. !!! (Joan Huertas)

Èric Pairet Artau dijo...

Xavi!!

No en sabia res d'això, però espero tenir-te noticies bones ben aviat. I per altre banda, ja penjaré al facebook, un video de la sortida que va fer la meva parella, on surts tu, en llorenç i segurament algun altre conegut! Espero que t'agradi!

Una abraçada company,
* Èric.

EMI dijo...

Hey Xevi!! hostre nanu, ja em sap greu, de fet quan us vaig passar allà pel 4 mes o menys, l'Anna o estava molt concentrada o ja feia mala carona. Dona-li una forta abraçada i això res!! descansito, masajitos, capirinha i sant tornem-hi!!
Salut

miguel lozano dijo...

Xevi espero que no sigui res l´ho de l´Anna i que torni a disfrutar de correr que es l´ho que li agrada...hia ha gent que nomes va a recolir el obsequi i ni corre o retalla cami...anims

YAGO dijo...

Xevi, dona-li molts records a l'Anna, que aviat la volem veure per els carrers i camins de nou. hi ha tu que mes podem dir de tu que no s'hagi dit, estic d'acord amb tu que quant mes ho necessites es veu la bona organització d'una cursa i aixó no te preu.
Molts records i una forta abraçada per tots dos.

Jacky dijo...

Xevi, espero que l'Anna es recuperi ben aviat... pobra... quin mal tràngul i quin companyerisme (això té aquest esport) per part teva!
A mi em sorprèn que la gent es queixi pels regals... de fet anem a córrer no a que ens regalin, o no? Als USA no et donen pràcticament res i les curses estan plenes a vessar! Jo hi vaig a gaudir, òbviament, si et donen alguna cosa doncs mira... fantàstic, però sinó... què més té?

Pel que he sentit és una mitja molt ben organitzada i això és primordial, per això és una cursa tan estimada!

Toni dijo...

Benvolgut Xevi
No en sabia res de la lesió de l'Anna. Espero que no sigui res i que pugui disfrutar de córrer per córrer.
NO la conec però des d'aquí li dono ànims...ningú s'hauria de quedar sense córrer ni un dia...
Fins aviat i una abraçada

Toni Palomo