domingo, 14 de febrero de 2010

CURSA ESPORTA PARRA 11-4-2010....

L'ANTONIO, DAVANT LA BOTIGA DEL CARRER MIGDIA
Aprofitant que fa uns dies em vaig reunir amb l'Antonio, d'Esports Parra, per parlar d'alguns detalls de la propera edició que es disputarà el proper 11 de abril, vam aprofitar per parlar una mica sobre la cursa, el seu naixement, la evolució tant d'aquesta com del material al llarg de aquest 13 anys de cursa.
El naixement de la cursa, parteix per un costat de l'afició anterior que ja tenia l'Antonio, d'anar a correr i a algunes marxes de tant en tant, i a que en aquella época, Esports Parra estava al capdavant de les ventes dels Adidas Running Centers, fer que va comportar contactes amb la gent d'Adidas, que en aquells moments organitzaven el Challenge Adidas Running, amb diferentes proves per tot l'estat. A partir d'aqui, i al llarg de les 13 edicions, han passat diferentes marques comercials en el patrocini de la prova a part de Adidas, com Fila, Asics, Diadora, que ha soposat que grans atletes haguin vingut a correr a Girona (Alberto Juzgado, Roger Roca, Mamo Beyene.... i d'altres).
A nivell comercial, la cursa suposa una bona publicitat entre el mon dels corredors, en el boca a boca de saber que cada any s'organitza una cursa de 10kms, que atreu a molta gent, organitzada per la gent de Esports Parra, que degut a la especialització en el mon del running, don un tracte personalitzat al client que va en busca de unes bones sapatilles per aquest esport.

LA SECCIÓ DE RUNNING

En quant als objectius de la edició de aquest any, el principal, fugint de la tendencia actual en moltes curses de aumentar el nombre de participants, és el de mantenir el mateix limit de la edició anterior (1.000 participants), i assegurar així un bon tracte al corredor, preferint sobre tot la calitat del servei, abans que una disminució de aquest per intentar absorvir més corredors a la linia de sortida.

I en quant a la evolució del material al llarg de aquests 13 anys, com remarca l'Antonio, per un costat, la gran evolució que ha sofert el calçat, amb tecniques de amortiguació cada cop més perfectes, així com en el disseny del calçat, que any darreda any evoluciona, unificant la tecnologia amb la vistositat. En quant al textil, destaca la gran evolució dels teixits, molt més transpirables i lleugers que fa una decada.

Les inscripcions s'obriràn a principis de març, tant les de interner (www.esportsparra.com), com les presencials a les diferentes botigues de Esports Parra a Girona. Una novetat de aquest any, serà el sorteig de 2 rellotges, per gentilesa de Gonzalez Rellotgers (Carrer Joan Maragall). I per tots els participants, regal de una samarreta tecnica de la cursa, a part de l'avituallament final amb suc, begudes i maduixes. US HI ESPEREM

SORTEIG DE 2 RELLOTGES, GENTILESA DE GONZALEZ RELLOTGERS

I avui s'ha acabat una nova setmana en la preparació de la marató de Barcelona 2.010, amb una tiradeta de 34 kilometres, amb bons amics, per la costa, veien neixer el dia, seguit de un bon esmorçar, a base de una caçoleta de "callos", per treure la fred de sobre, i un bon entrepà, acompanyat de una clara per recuperar forces.

Us deixo a sota, la foto del resultat dels 2 primers dies del curs de pintura, un paisatge maritim pintat a l'oli. No us pensarieu que el running era la meva unica afició.... Bona setmana a tots/totes.

1 comentario:

Anónimo dijo...

Buen comienzo