domingo, 21 de febrero de 2010

NOVETATS D'ALGUNES CURSES

Avui us presento algunes de les novetats que hi hauràn en algunes de les curses que properament es faran, tant a la ciutat de Girona, com en la provincia.
CURSA ESPORTS PARRA 11-4-2.010



El proper 11 d'abril es disputa la 13ª cursa d'Esports Parra, amb un circuit de 10kms, i sortida i arribada davant de la botiga situada al C/Migdia de Girona. La sortida serà a les 10h. del matí, i primer, com cada any, hi haurà cursa per la mainada. Properament, a principis de març, s'obriràn les inscripcions, tant presencials a les botigues, com per internet (www.esportsparra.com). Aquest any hi haurà un sorteig entre tots els participants, de 2 rellotges, per gentilesa de Gonzalez Rellotgers, botiga situada al Carrer Joan Maragall de Girona (www.gonzalezrellotgers.com).
Una altra de les novetats, és la continuació del circuit CorreGirona Challenge Company (http://macstrong.wordpress.com), competició ideada per l'amic Steven McGregor, en la que diferents companys de una empresa formen un equip, per fomentar el companyerisme i competir contra altres empreses. A la seva web, hi trovareu més informació.










16 MITJA MARATÓ CIUTAT DE GIRONA (9-MAIG-2.010)
Divendres al matí, junt amb la Laura, vam estar medint part del circuit de la mitja, abans de que vinguin els jutges a fer la homologació oficial. El motiu... com no!!!, les obres del tren d'alta velocitat (el tren ho serà, per que les obres...), que provocaran que a la zona de la carretera de Santa Coloma, de baixada, no es pugui accedir a la zona del parc infantil. Total, que els prop de 500 metres de diferencia, s'hauràn de fer per el carrer Industria, amb un puja i baixa, que encara que no agradi gaire, ni a organitzadors ni a atletes, és l'alternativa més viable, tant a nivell de transit com de logística (i recordeu, que el mateix dia hi ha la exposició de Flors de Girona, no us ho podeu perdre els que sou de fora).







LA LAURA, CONTROLANT LA RODA DE MEDIR


MARATÓ D'EMPURIES (2-MAIG-2.010)
Importants novetats a Empuries aquest any, per un costat, desapareix el 1/3 de marató, i es posen en escena, junt a la Marató (8ª edició), la 1ª Mitja marató, i els 1rs 10 kms d'Empuries, un altra novetat important, els nous horaris: la marató, a les 8h30', la mitja a les 8h32', i els 10 kms., a les 8h34'. L'altra gran novetat, el canvi de itinerari de la marató, que evitarà tot el tram final fins a Sant Pere Pescador, i serà allargat per el tram de Albons i Bellcaire.
I per cert, aquest no m'espereu de romà, si voleu espectacle, haureu de comprar entrada del circ i anar-hi.


EMPURIES 2.009

1/2 MARATÓ DE MUNTANYA A LES GAVARRES (25-ABRIL-2.010)
L'any passat és va disputar a Sant Marti Vell, la 1ª cursa/ marxa d'aquesta localitat, amb pujada als Angels. La gran novetat de aquest any, a part de la celebració de la 2ª edició, amb 2 recorreguts, un de 11,5kms, i un altre de 13,5 kms, és la celebració de la 1ª mitja marató de muntanya (21,1kms), que transcorre per els voltants de les gavarres, amb sortida i arribada a aquesta localitat. Podreu trovar més informació a http://portaldelesgavarres.wordpress.com.



I a tot això , només 15 dies per a la marató de Barcelona, el proper 7 de març, on ens trovarem molts companys i amics, i un magnific record de inscripció, amb més de 11.800 inscrits, que auguren una gran festa del atletisme en general, i de la distància de la marató, en concret. Ens veurem allà.

1 comentario:

tri-famili dijo...

SERA PER CURSES!!!! ALGUNA CAURA, SOBRETOT LA MITJA DE L'ESCALA, I LA DE LES GAVARRES FA BONA PINTA.
ARA FA DIES QUE NO SE RES DE TU, TOT BÉ XEVI?
SALUT