domingo, 17 de enero de 2010

MAR I MURTRA: 21 DE 22

L'arribada trionfal d'en joan Huertas, en Tià Lloveras, l'Elena Villodres i en Xicu Espigulé
Amb en Joan, en Manel, en Dani, en Dani 2 i en Llorenç, abans de la sortida

Aquest matí s'ha disputat la 22ª edició de la Cursa Mar i Murtra, organitzada per el grup Fondistes Blanes. I de les 22, aquesta era la meva participació nº 21 en aquesta cursa, a la que només he faltat l'any 1.996, per una operació que li van fer a la meva mare. Bon dia i bona temperatura per correr, i tot i els intents ahir dels fondistes per eliminar els bassals, a la zona dels campings, amb maquinaria per treure l'aigua i sorra per tapar, la pluja d'ahir a la tarda i a la nit, a la zona de Blanes, he fet que les basses hi tornessin a ser. De totes formes, felicitats per la organització.

El recorregut, com molts ja sabeu, de 20 kms, amb uns 10 primers relativament facils, per a continuació enfilar cap a la zona del Vilar, amb pujades sostingudes, i alguns trams més durs, amb talls de recuperació. I un cop feta l'ultima pujada, voltant el km.16-17, baixada i planer en direcció a l'arribada, amb un petit desnivell ja dins de la població. Al final, un temps de 1h22'50".

I com mana la tradició, desde la 2ª edició, al any 1.990, el primer bany de l'any, que donat el dia que feia, ennuvolat, molt poca gent s'ha atrevit amb la experiencia.

Per acabar la festa, ha tocat fer el vermut amb en Xicu, en Manel, en Tià, en Johan, la Carmé, l'Elena, la Maite, la Emilia i en Pau,i a continuació, cap a dinar plegats, musclus i paella. No tot és correr!!!!



Fent el vermut!!!!!


I menjant com cosacos....

5 comentarios:

carless dijo...

AIXÒ ES VIDA.....I LA SABEU APROFITAR !!!!!
ENHORABONA PER LA FEINA QUE FAS.....( t'hem vist una mica cremat avui....).
I DE LA FORMA QUE ESTAS.....
ADEU

Èric Pairet Artau dijo...

Com us cuideu!! D'això encara n'haig de aprendre molt de vosaltres, i de córrer també! Un goig tornar a intercanviar unes quantes paraules!

Salut i km's company!
* Èric.

tri-famili dijo...

Estas fi!!!
Els entrenos i la teva bona forma fisica, en don que la marato de Barna, faras una "Gran" marca.
salut i menjar, com és cuideu l'atletisme Girona.
SALUT

Ironxevi dijo...

Ja veus Eric, no tot és correr, s'han de repostar les forces.
Doncs si Carless, però el bany al mar en acabar, ja m'ha refredat, millor passar pàgina...
Tri-famili, si, reconeg que estic fi, de forma i de fisic si em respeta, en quant a Barna, de moment no tinc cap objectiu marcat, ja arribarà el dia... Gracies

jesús dijo...

i aquest diumenge, tots a la marxa de Vilobí!