miércoles, 6 de enero de 2010

2.010: ON THE ROAD AGAIN....

Amb la Jordina i l'Albert, fent els ultims preparatius per la Marxa de Massanes.
Any nou.... i ja torno a ser per aqui. Doncs si, ja tenim el 2.010, del que han passat només 6 dies, en plena ebullició. Noves ilusions, vells reptes, ganes de seguir lluitant per les coses importants, nous projectes... moltes coses, i entre elles, per no perdre la costum, seguir corrent, el dia a dia entrenant, i anar a fer algunes marxes i curses de tant en tant (aixó dic ara, després miro el contador al final d'any...i de tant en tant res de res, és sovint).
Si l'any passat, l'inici va ser espectacular, doncs estava a Walt Disney World per aquestes dates per correr en 3 dies, els 5kms, la mitja marató i la marató, aquest l'inici ha sigut amb una clàssica, la Marxa de Reis de Massanes. 11 kilometres de continuades pujades i baixades, acompanyat per en Juan Valsera, el "keniata blanc" i en Sito Figueres, amb algun petit canvi de ritme, i petant la xerrada, amb un temps final de 56'. I és que les cames ja van carregades dels entrenaments d'aquests primers dies, dintre del "road to BCN 2.010", primer gran objectiu de l'any, amb una serie d'entrenaments selectius, i cuidant força les cames, que no pasi lo que va pasar en la preparació per Donostia.
Espero que els reis us haguin portat moltes coses, sobretot molta felicitat, salut... i ganes de fer esport, que no falti això.

Apunt per la sortida de la marxa de Massanes

Amb en Juan, l'Eva, en Sergi i en Sito, un cop finalitzada la marxa


2 comentarios:

lluis dijo...

hola xevi molt bon any nou!!! hem podries dir on puc aconseguir un calendari de les curses de les comarques gironines!!!! moltes gracies!!!!
lluis

Ironxevi dijo...

Suposo que en poc, sortirà editat el que fa cada any l'ajntament de Girona. El distribuim en curses, i també és pot consultar a la web de l'ajuntament, a l'apartat d'esports.