domingo, 24 de enero de 2010

VILOVÍ: UN ANY MÉS, UN DIA MENYS

EL MATEIX PUNT DE TROBADA, I MOLTES CARES CONEGUDES A LA FOTO...
Un any més s'ha disputat una de les marxes més maques i multitudinaries de la provincia, i gran "objectiu" de l'any per en Dani, en Llorenç i per mi, je,je... en un dia sense fred, per la epoca de l'any que estem, i amenaçant pluja, que finalment no s'ha produit. Al menu, 2 circuits, un de 10 kms, i un altre de 15,8kms, per els termes de Viloví, Salitja i Sant Dalmai, amb pujada al volca de la Crossa, en el circuit llarg.
A 2/8 de 8, en plantava a Viloví per recollir els 130 pitralls del club... i aquest cop, per que la gent escarmenti d'una vegada, i faci cas al avis mensual de venir a recollir-los fins a 30' abans de les sortides (que nosaltres també ens hem de canviar, escalfar i correr, i ho fem per amor a l'art!!!), he donat 5' més de marge, i a falta de 25', n'he retornat prop de 30, que s'han quedat sense que els hi pagues el club la marxa, o sigui, que ja sabeu, a començar a complir les normes, que no sous nens petits.
En quant a la marxa, a bon ritme desde el principi, amb en Llorenç, i algun altre company que després feia la curta, i sempre amb un punt de margé en el ritme que marcava, per guardar forces dins el cos, per les setmanes que s'acosten abans de la marató. Una cosa esta clara, la feina ben feta, dona resultats. A partir d'aqui, i fins a Barcelona, tirades llargues per els diumenges, amb la mitja de Granollers per afinar el dia 7 de febrer. Al final, un temps de 1h3'59", per els 15,8 kms de que constava el circuit (han coincidit els GPS d'en Llorenç i el meu), amb alguns desnivells per el camí, i sobretot, disfrutant del ritme que portavem tots 2.
UN MOMENT DE LA CELEBRACIÓ.
Després de la botifarra, l'amanida i el café que ens donava la organització, ha tocat, com cada any, celebrar amb els companys, el sant d'en Tià (dia 20), el cumple d'en Joan Reixach (dia 23) i el meu (dia 24, o sigui, avui, amb 44 anyets). Cava, la coca portada per en Tià, el tiramisú, tarta de cabell d'Angel... que no falti de res.

AMB EL GRUP DE L'ATLETISME GIRONA, QUE HEM FET LA CELEBRACIÓ, JA TIPS DE MENJAR.... I DE BEURE....


AMB EN DANIEL I EN LLORENÇ, AMB ELS 2 PASTISSOS CASOLANS QUE HE FET (EL DIA QUE DEIXI DE CORRER, EM DEDICO A LA PASTISSERIA)


TOTAL, UN ANY MÉS AL COS, I UN DIA MENYS PER LES ITAQUES... GRACIES A TOTS PER COMPARTIR AQUEST DIA





6 comentarios:

EMI dijo...

Felicitats pollastre!!! bona forma de celebrar-ho!! avui he sortit a rodar i ni em vaig enrecordar de que avui era Vilibí. cagoenlaleche!!

EMI dijo...

Felicitats pollastre!!! bona forma de celebrar-ho!! avui he sortit a rodar i ni em vaig enrecordar de que avui era Vilibí. cagoenlaleche!!

tri-famili dijo...

EL DIA QUE DEIXIS L'ESPORTS, ET POTS DEDICAR A LA REPOSTERIA, ETS UN CRACK, EL TIRAMISU ESTAVA DE "MUERTE"
I COM SEMPRE, SEGUEIS AIXIS "ETS MOLT GRAN"

Èric Pairet Artau dijo...

Ja t'ho he dit tot Xavi, però quan un s'ho mereix, l'altre no es cansa de dir-ho! Moltes felicitats crack, i veig que estas fet tot un crack amb el tema dels postres! Aviam quan ho puc notificar! :)

Una abraçada,
* Èric.

Ironxevi dijo...

Gracies Emi, i Tri-famili, suposo que li has deixat un tros per la Gemma.
Eric, a veure si un dia que coincidim en una cursa, et porto algun postre, per recuperar les forces en acabar.

miguel dijo...

moltes felicitats i bona pinta els pastissos, suposo que eren per abans de correr..
felicitats!