viernes, 1 de enero de 2010

ADEU 2.009... HOLA 2.010

SANT SILVESTRE DE GIRONA
Abans del resum, l'ultima cursa de l'any, la Sant Silveste de casa, que organitzem desde el club Atletisme Girona i l'Ajuntament de Girona... I que dir, realment sensacional, poder correr per final d'any a la meva ciutat (aquest any la he pogut fer per primer cop, sense anar darreda amb el cotxe escombra). Record de inscrits, amb 1.000 corredors, ambient de festa, amb la gent amb ganes de disfrutar del recorregut i pasar-ho bé. Desde aqui, gracies a tots els companys del club, que fan posible aquesta cursa, i al servei d'esports de l'ajuntament, amb la Marti i la Laura sempre al peu del canýó, i és que entre tots hem aconseguit tenir una gran Sant Silvestre, el dia que toca, no com altres de més renom, però que no es fa aquest dies. I perdó per els errors que s'haguin comés, que com sempre procurarem subsanar per la propera edició.
En quant a la cursa, amb 5,4 kms, super ràpida, com podeu imaginar, i jo, a lo meu, al final 20'31" i disfrutant de tenir la ciutat tallada per nosaltres. Us deixo un parell de imatges del ambient pre-cursa, i les classificacions.
DONES:
1ª: Kenza Wahbi 19'39"
2ª: Anna Rosa Moreno 20'31"
3ª: Cristina Bosch Coll 20'45"
HOMES:
1r: Artur Roig Rodero 16'57"
2n: Lluis Francisco Martin 17'00"
3r: Joan Oliveras Font 17'02"



ADEU 2.009
Adeu a un altre any, que deixa un bon sabor de boca en tots els aspectes. En el esportiu, 50 curses disputades, de totes les distàncies, desde la milla de Sant Feliu, fins a les 6 maratons fetes aquest any. Moltes experiencies inoblidables, molts amics nous i molts de conservats de tota la vida, nous llocs coneguts gracies al esport, i com a inoblidable, el viatge a Orlando amb la familia, per fer el World Disney Marathon Weekend. Les curses més entranyables, com sempre, l'aquatló benefic per la Sindrome de Rett, i la Marató per la Marató de TV3, projectes solidaris que segueixen creixent any darreda any (gracies als que hi heu col.laborat) i les compartides amb la gent que realment aprecio i estimo, que sous molts.
Després de 20 anys fent triatló, aquest ha sigut el primer en que no n'he fet cap (i no ho he trovar a faltar), la veritat, la bicicleta ha deixat de motivar-me, i lo meu de veritat és el correr, en un any on crec haber assolit un estat de forma i mental per correr, que feia anys que no tenia.
El resum de kilometres, aqui el teniu:
Cursa a peu: 2.914,5kms. (record de semopre)
Bici: 831,7 kms.
Natació: 68.350 metres.
HOLA 2010
I un altre any comença, ple de ilusions, i amb ganes de seguir entrenat i competint, tot i que decidit a baixar el nº de competicions (els ultims 7 anys, han estat sempre entre 40 i 50 per any..)i de seguir disfrutant dels amics i la gent que realment importa. Els objectius esportius, mirar de fer una bona marató a Barcelona (en això estem), i després ja veurem.
BON ANY A TOTS, I QUE US VINGUI PLÉ DE FELICITAT, AMOR, SALUT... I KILOMETRES

6 comentarios:

Anónimo dijo...

Bon any a t@ts! Gràcies al Club per tots els voluntaris y voluntàries que aporta sense vosaltres no ho podriem fer!
Molts petons i molts km per al 2010. Marti

Ironxevi dijo...

I gracies, sobretot a la Laura i a tu, per el vostre entusiasme per organitzar els esdeveniments

Èric Pairet Artau dijo...

Bon any Xavi! Espero que aquest any que afrontem sigui del més profitós, i a veure si ens anem veient! Cuida't molt company

tri-famili dijo...

BON ANY NOU XEVI,SEGUEIX COM SEMPRE!!!
SALUT I KM

Jacky dijo...

Bon any Xevi! Enhorabona pel teu "palmarés" esportiu, és lloable! Espero que el 2010 porti molta salut i molts kms.
A títol personal, sabries dir-me si/on podria trobar algú amb qui sortir a córrer? Sóc súper novata i per tant lenta, però anar amb algú m'ajudaria.
Gràcies i endavant 2010!

YAGO dijo...

Xevi, tinc competenci.
Escolta Jacky, srtim dimarts i dijous a les 7 de la tarde del carrer Emili Grahit a l'alçada del carrer Cor de Maria.
records, bon any, salut i kms
Jacky