domingo, 6 de diciembre de 2009

MITJA MATARÓ I... MARATÓ X LA MARATÓ DE TV3

MITJA MARATÓ DE MATARÓ

El "dream Team", dins del pabelló, esperant el moment d'anar a escalfar
Aquest matí tocava una de les clàssiques del calendari, la mitja de Mataró, 21kms per els carrers d'aquesta població, i per la N-2, amb uns primers kilometres de baixada fins la nacional, tot planer fins al 19,5...per després enfilar cap amunt, cap al punt de sortida, amb un final molt dur, i que tot i que ho sabem de cada any, acaba marcant una petita devallada. I al arribar, els productes de netega habituals, amb una motxila plena, més pots a part, més avituallament, i un calvari arribar al cotxe tant carregat, però val la pena.
I així, càmara amb mà, i amb l'ajuda del amic Llorenç, hem enfilat el recorregut per fer de llebre de la Noia de Blanes, i ajudar-la a aconseguir un bon lloc i un bon temps.
Tirant del grup, i aprofitant per fer alguna foto del personal.
I després dels 21,1kms, controlant la 5na posició de l'Anna a la general femenina, i la dura pujada final, un temps final de 1h27'36". Després ha arribat la sorpresa, entre la 4ª i nosaltres, resulta que hi havia una altra noia!!!!!.... jo convençut de que no, que era imposible, i menys que hagués arribat 1minut abans i no l'haguessim vist en cap moment!!!. Al hora de la entrega de premis, de nou 5ª, resulta que la suposada noia que havia arribat davant (de nom Sandra), la mateixa organització ha vist irregularitats per tots costats (pitrall d'home, no havia passat per xips ni controls...), total, que ha quedar "retratada".

En Llorenç durant la cursa.


El podi femení amb les 5 primeres.
3ª MARATÓ PER LA MARATÓ DE TV3
I d'aqui una setmana.... la Marató per la Marató, 42.195 metres de solidaritat per els carrers de Girona, 37 voltes de 1.122 metres més 681 metres inicials, per col.laborar amb la Marató d'aquest any, dedicada a les malalties minoritaries. Recordeu, que mai sabem amb que ens podem trovar a la vida, o sigui que tots a correr o caminar una estona amb els que fem la marató sencera, ja sabeu, l'unica condició, no anar més ràpid de 5' el km.

"VULL SABER CONTRA QUE LLUITO" Cartell impactant
Tots els que vingueu a fer una aportació, tindreu unes ulleres de sol Festina, per gentilesa de Gonzalez Rellotgers. També hi haurà una carpa de Cafes Illy, on faran cafés a 1euro, que aniràn destinats a la Marató, i al final, sorteig de una cafetera entre tots els assistants.

US HI ESPEREM A TOTS!!!!

4 comentarios:

BUTI dijo...

Molt bé màquines! No pareu! A veure si el diumenge puc venir a fer un rodatge llarg i col.laborar amb una bona causa. Tinc que treballar però espero que em deixin començar més tard!
Salut i km!

Buti!

Anónimo dijo...

Ostres tu , flipan lo d'aquesta noia anomenada Sandra.....
Quim

tri-famili dijo...

DIUMENGE ++++++ LA MARATO X LA MARATO....

Ironxevi dijo...

Buti, a veure si et pots escapar una estoneta i venir, serà un plaer tenir-te amb nosaltres.
Si tri-famili, diumenge.... la MARATÓ amb mayuscules.