domingo, 29 de noviembre de 2009

JEAN BOUIN I MARATÓ X LA MARATÓ DE TV3

JEAN BOUIN

Esperant la sortida de la Jean Bouin
Com no la haviem fet mai, avui ha tocar a anar a correr la Jean Bouin, en la seva categoria open, una cursa amb solera, com ho demostra que aquest any s'arribava a la edició nº 86. I com la sortida era aviat, a les 9h., i s'havien de recollir pitralls abans de les 8 del matí, de bon matí al cotxe cap a Barcelona.
Degut a la marca acreditada, hem pogut sortir practicament al capdavant de la cursa, amb prop de 5.500 corredors/ corredores. El circuit, transcorre per carrers centrics de Barcelona, amb uns primers 7 kms. molt ràpids, per enfilar llavors tot el Paral.lel amunt, i Carrer Lleida, per acabar a la avinguda Maria Cristina. I fent de llebre de la Noia de Blanes, al final ha sortit un temps de 38'59", amb la 6à posició a la categoria femenina per l'Anna, en els llocs 285 i 286. Cal destacar la gran cursa de l'amic Lluis Pagés, amb un temps de 38'39", en la posició 250. I com sempre que vaig a correr, la satisfacció de trovar molts amics de aquelles contrades.
Com a noticia de ultima hora, aqui teniu també els temps de la marató de San Sebastià: Juan Valsera (2h38'), Llorenç Puig (2h56') i Dani Juncà (3h14'), felicitats a tots 3.



2 CAMPIONES AMB MAYUSCULES I AMB MOLTA ALEGRIA: L'ANNA I LA CARME, DESPRÉS DE LA CURSA


3ª MARATÓ PER LA MARATÓ DE TV3



I a tot això, a 2 setmanes per la Marató per la Marató, el pesigolleig interior que segueix en aument, i acabant de lligar-ho tot. Aquesta setmana, ha portat algunes novetats, com serà la col.laboració amb una altra activitat que es realitzarà el mateix diumenge de la marató, organitzada per la UDG a la plaça Constitució, el que probablement disposarem d'una Girocleta, que també irà obrint el cap de cursa, i potser la participació d'un corredor mediatic, que farà tota la marató, conegut per tots... en quan ho tingui confirmat, us diré qui és.
Us deixo com a novetat, la foto del marcador de voltes per la Marató, casi en exclusiva, només l'han vist 5 persones...






EL MARCADOR, A PUNT PER AL DIA 13. ¡¡¡¡US HI ESPEREM!!!!

2 comentarios:

Trapatroles dijo...

Felicitats per la cura i als vostres companys per la marató de Donostia ¡quins temps!

JR dijo...

N'hi havia més de tres de l'atletisme Girona a Donosti, eh!!!
L'elit és l'elit,ajajaja

Salut i Km