domingo, 27 de diciembre de 2009

SANT SILVESTRES...

Aquest ha sigut cap de setmana de "Sant Silvestres", tot i que una cosa esta clara, les veritables son les que es disputen el veritable dia de Sant Silvestre, el 31 de desembre, tot i que aquestes també son benvingudes. I per el 31, recordeu, tenim la de Girona, a les 18hores, amb 5,4 kms per el centre de Girona. Podeu fer inscripcions fins dimecres 30, al Pavelló de Fontajau, o a la web de championchip.



www.girona.cat/esports

Sant Silvestre de Lloret

Avui diumenge, ha tocat la de Lloret, que arribava a la seva 3ª edició, amb un circuit super ràpid de 5kms per els carrers centrics de Lloret i el seu passeig maritim, i amb arribada a les pistes, lo que sempre és de agrair. Lo que no es pot negar, és que amb un bon pressupost... és pot muntar una gran cursa, tot i que amb ganes i entusiasme, els que en muntem de més pobres no ens quedem enreda, que d'hores de feina, ilusió i ganes en tenim moltes.

Prop de 2.000 atletes a la sortida, a un ritme frenétic, i com fent de llebre, un temps final de 18'58" (segons la classificiació oficial,18'50", amb lo que dedueixo que han engegat el xip més tard, doncs estavem a primera linea de sortida).

Casi els de sempre.. Dani, faltaves tu per la foto. El resultat ja el veieu: Girona 6- Barça 1, je,jeee....

Sant Silvestre Riudellots

I ahir dissabte, dia de Sant Esteve, la Sant Silvestre de Riudellots, organitzada per l'equip d'en Mateu, en Xevi, l'Albert i companyia. 7kms per els voltants de Riudellots, en una cursa que ja s'ha convertit en clàsica del calendari. Com al dia següent tocava la de Lloret, va tocar correr amb la càmara de video, per filmar una altra peli en viu (dilluns o dimarts teniu l'enllaç del you tube, adalt a la dreta). Tot i això, càmara en mà, i amb alguna parada per gravar millor, al final 30'36"... no esta mal.

Amb uns quants amics, poc abans de la sortida.



Amb l'Albert i la senyora... i en Juanito infiltrat a la foto, després de la cursa.
"Caçat", càmara en mà, per l'Esther, la dona d'en Sito
I aquesta tarda.... m'han enganxat!!! amb el panic que li tenia a patinar, cap a la pista de gel, que si entro, que si no entro... i al final m'han convençut (Gracies per fer-ho). 2 voltes agafat a la varana exterior, 2 caigudes petites... i a patinar. Prometo tornar. I a sobre, he conseguit treure bons somriures, si no preguntes a la Nade, quan vaig caure. Tarda perfecte


D'aqui a les olimpiades d'hivern....

2 comentarios:

Trapatroles dijo...

Aixi m'agrada. Acavar l'any amb les curses de Sant Silvestres.

Feliç Any Nou

Ironxevi dijo...

Si Trapatroles, que no ens faltin les Sant Silvestres per pair els torrons.
Bon Any