jueves, 10 de diciembre de 2009

66 HORES PER LA MARATÓ DE TV3

"VULL SABER CONTRA QUE LLUITO"
66 hores, el temps que falta per una de les grans cites de l'any, la Marató per la Marató de TV3, que aquest any arriba a la 3ª edició. I com podeu imaginar, els nervis a flor de pell, acabant de lligar-ho tot per que l'esdeveniment sigui tot un éxit, com en les edicions anteriors. Recordeu, diumenge, a partir de les 9h30', amb en Llorenç, en Jacky i en Daniel, que també la faràn completa, i amb tots els que vingueu a fer unes quantes voltes amb nosaltres, viure'm una altra festa solidaria a Girona. Per davant, 37 voltes al circuit de 1.122 metres, més un tram inicial de 681 metres per completar la distància. La sortida d'aquest tram inicial estarà a la pl. Constitució, davant la carpa que ha montat la UDG, on trovareu activitats com màquines de rem, electrocardiogrames, servei de massatge, tallers de cuina... tot activitats relacionades amb la salut, en una activitat que organitzen també amb motiu de la Marató de TV3.
El punt de pas de cada volta, i d'arribada final, estarà situat a la zona del Pont de Pedra, on trobareu l'arc de l'ajuntament, així com la carpa on hi haurà la bustia per fer les donacions, i una altra carpa de Cafés Illy, on faràn cafés a 1 euro, que anirà destinat també a la Marató de TV3. Recordeu que hi haurà unes ulleres de sol Festina, gentilesa de Gonzalez Rellotgers per tothom que faci una aportació (fins a final d'existencies), i el sorteig de una cafetera al final de la Marató, gentilesa de Illy.
Desde aqui, i de tot cor, gracies per endavant a tots els que col.laboreu amb aquests esdeveniment, sigui corrent, caminant, fent només la vostre aportació, animant, ajudant a muntar i desmontar. Gracies a tots, i US ESPEREM DIUMENGE!!!!!

ORGANITZA:




EN BENEFICI DE:


COL.LABOREN:





















No hay comentarios: