lunes, 5 de octubre de 2009

DIA COMPLET AMB LA CHALLENGE

El diumenge va començar amb una tirada llarga amb la gent dels fondistes Blanes, el circuit, de 32kms., anada i tornada a Calella seguint la costa, i al arribar al punt de gir, ens vam trovar amb els primers triatletes de Challenge Maresme, que havien sortit del aigua i enfilaven cap als 180 kms de tram ciclisme. Després de observar durant uns minuts com anaven sortint, de nou cap a Blanes per fer els 16 kms de tornada, amb una idea clara, tornavem a Calella a veure la prova.
Com els accesos eran tallats, lo millor era agafar el tren per fer el trajecte. A l'arribada, els primers ja estaven finalitzant el tram cicliste, per encarar la marató final. Després de contactar amb en Xavi B, en Pau i en Xavi X., gironins que estaven mirant la prova, ens anem a menjar un bocata a un bar al costat del circuit de la marató, on veiem passar els primers triatletes, encapçalats sempre per un espectacular Marcel Zamora, que s'acabaria imposant amb un temps de 8h15', per sumar el tercer triomf en un Ironman en aquest 2.009, sense paraules.
Ja començada l'ultima volta al circuit per al guanyador, comencen a passar també els amateurs, que havien sortit més tard, i trovem als primers companys i amics en plé esforç. A continuació ens dirigim una estona a la linea d'arribada per veure l'arribada dels primers triatletes. Se per experiencia que viure el IM com a triatleta és una pasada, però reconeg que com a public, és realment emocionant.
Un cop arribada la primera dona, la Sophie, ens dirigim cap al circuit de la marató per veure pasar tots els amics, per allà veiem l'Alvaro, en Robert, en Sergi, la Txell, en Mikel, en Vadó, l'Oscar... i molts que més, als que aprofitem per animar, com a la resta de participants, i per fer fotos. I aqui arriba la meva petita tragedia del dia, anar fent fotos, l'Oscar de Calella que no el veig venir, i no tinc millor pensament que posar-me a correr al seu costat per fer-li la foto... i ¡¡¡Zas!!!, els 2 besons adalt de tot.... una hora segut al terra sense poder eixecar-me, i un calvari per tornar a l'estació de tren de Calella. La veritat, és que anaven en millors condicions els que estaven corrent el ironman. Avui de moment, casi sense poder caminar, només apojant bé la cama dereta i amb dolor.
Ara un deixo unes fotos d'aquest fantàstica jornada.


En Marcel, encarant els ultims 100 metres de gloria.
En Marcel, fent la passejada després de la victoria, amb la felicitació de tot el public

La guanydora femenica,la belga Sophie


L'Alvaro Gimeno (12h34'28")


En Sergi Miró (10h32'40")

En Robert Mayoral (9h49'08")
En Vadó, el presi del triatló Blanes (13h20'35")


L'Oscar, amb el fill en bracos, vestit amb els mateixos colors que portava el pare, i amb un dorsal fet a mida (10h5'28")

La incombustible Txell, sempre amb un somriure a la boca (11h21'18")

No hay comentarios: