domingo, 28 de junio de 2009

X CURSA DE BARBERÀ i SANT JOAN

REPRESENTACIÓ GIRONINA A BARBERÀ DEL VALLÉS
Avui ha tocat anar a correr una cursa en que no habia participat mai, en una localitat on no habia estat mai, la X Cursa de Barberà contre el racisme, organitzada per en Salva Pou. Cap allà ens hem desplaçat per correr una distància atípica per als corredors de fons, 5kms, amb sortida a les 10 hores del matí, amb una calor que ratllava lo inhumà.
Recollida de pitralls, on hem trovat alguns gironins (en Toni Roca, la Montse i en Jordi Ruiz), fer una volta al circuit per escalfar, estiraments... i ja suavem per tots costats.
En quant a la cursa, sortida de la pista de atletisme, per fer una volta sencera més 200 metres abans de sortir a fora, fer el circuit un cop, tornar a entrar a la pista per fer tota la volta, i tornar a sortir i repetir de nou el circuit, amb molts girs i trams de pujada i baixada, que no el feien l'ideal per fer marca.
I així hem sortit, a tot lo que es podia, i fent de llebre de l'Anna, asfixiats amb el ritme de cursa. al final, 3a posició en la classificació femenina per l'Anna, darreda de la Mertixell Calduch i la noia ucrainesa, amb un temps final de 19'01", i en les posicions 64 i 65 de poc més de 400 finalitzats. Vista la temperatura, la distància i el tipus de circuit, molt bé.
PODI FEMENÍ DE LA CURSA DE BARBERÀ

L'EQUIP DE CORREDORS.CAT, RECOLLINT EL TROFEO DE LA CLASSIFACIÓ PER EQUIPS


REVETLLA DE SANT JOAN.
Icom entre setmana hi ha hagut la revetlla de Sant Joan, aqui teniu unes imatges, tant de la nit de la revetlla, com del dia de Sant Joan, passat amb els amics a Canet d'Adri. Dir que ho vam pasar molt bé, vam beure lo just més una mica, i vam menjar com només nosaltres saber fer-ho, sobretot al hora dels postres (coca de Sant Joan, pastissos de formatge, flams, tiramisu...). També una mica de ball aprofitant la festa que feian al restaurant del costat, i el dia de Sant Joan, l'entrenament programat, va ser substituis, després d'esmorçar, per una passejada conjunta fins les gorges de Canet, que els cossos no donaven per més. Això si, després de la passejada, de nou un bon dinar, que va acabar en sobretaula a base de cava per celebrar el sant d'en Joan Casacuberta, que va pujar amb l'Elena ben dinat. Com veieu... no només de correr viu el runner.


ELS "CUINERS" AMB LA COCA....



UN BON ESMORÇAR PER RECUPERAR LES FORCES ABANS DE LA CAMINATA A LES GORGES

EL GRUP A LES GORGES DE CANET

3 comentarios:

Trapatroles dijo...

Enhorabona pel trofeu per equips.
Salutacions

Èric Pairet Artau dijo...

Felicitats crack!

A seguir donant guerra en aquest món de calor, km's i asfalt! Que vagi tot moltbé!

Salut i km's!
* Èric.

Lo Búfal dijo...

Enhorabona. La veritat és que fotia avui una calor brutal.
Em pregunto...
El podi deu ser gràcies a la llebre?
Salut!