domingo, 21 de junio de 2009

AQUATLÓ X LA SINDROME DE RETT: SENSE PARAULES...

www.rettcatalana.es

Que dir després de lo de ahir... la veritat, un es queda sense paraules, i passat un dia encara escric amb la emoció a la pell. Primer de tot, aprendre de la gran lliço que ens va donar ahir la vida, amb aquests pares que lluitan diariament per ajudar a les seves filles a tirar endavant, i com ells mateixos diuen, lo que aprenen ells mateixos de les seves filles. En segon lloc, donar les gracies a tots els amics i amigues que ahir van venir a col.laborar i correr el 3r Aquatló popular de Girona, en benefici de la Sndrome de Rett, i agrair de nou als companys de club i al servei municipal d'Esports, per apojar desde la primera edició aquest esdeveniment. GRACIES A TOTS


TOTS A PUNT PER LA SORTIDA...
Ja al migdia, junt amb l'Anna, vam tenir l'honor de compartir taula amb els pares i les nenes de la sindrome de Rett, i pasar una bona estona compartint les seves experiencies i paraules, que et deixen sense alé, realment son una gent increible.




I a contincuació, cap a la Devesa, a fer tots els preparatius, amb molt ambient, bon rotllo i ganes de pasar-ho tots bé, que si marcar, fer inscripcions, montar la carpa i l'arc inflable, i tothom col.laborant.
La primera cursa, els 40 participants de manera individual, nadant primer els 150 metres i a continuació corrent els 1.500 metres, tots amics, però això si, un cop en cursa, tots a tope. I a mida que anavem arribant, anant a esperar els mes resagats. Felicitar desde aqui els membres del TRI-TEAM, que van fer la cursa junts acompanyant l'Oriol, tot un altre exemple de superació.
A continució, la prova per relleus, amb un participant nadant i l'altre corrent... i més de lo mateix, tothom a tope i amb ganes de pasar-ho bé.
I per finalitzar, la cursa més emotiva, les nenes amb la Sindrome de Rett, amb les mares o pares al aigua, també el germà d'una de les nenes, per fer 25 metres de natació i 500 a peu. En aquest punt és on tothom va ajadar a tothom, formant grups els diferents participants, per ajudar a tirar dels cotxets on hi havia les nenes per el circuit de la Devesa. Tot un exemple de solidaritat del que molts hauries d'aprendre. I al final, una bona colla acompanyant a la Tere, que la va fer caminant, acompanyada de molts dels participants del aquatló... sencillament sense paraules.
En finalitzar, repartiment d'obsequis entre tots els participants i sorteig de 2 rellotges, gentilesa de GONZALEZ RELLOTGERS.
Us deixo a sota algunes fotes de aquest magnific dia, i només hem queda dir una cosa:
EN NOM DE LA GENT DE LA SINDROME DE RETT, I EN EL MEU PROPI, GRACIES A TOT S/TOTES ELS QUE HEU VINGUT A COL.LABORAR, I FINS L'ANY QUE BÉ, QUE MIRAREM QUE SIGUI MILLOR...


LA CURSA MÉS EMOTIVA, AMB LES NENES AMB SINDROME DE RETT


SENSE PARAULES..........................................................................


FOTO FINAL DE TOTS ELS PARTICIPANTS.........


A PUNT PER LA SORTIDA........


4 comentarios:

lluis dijo...

per mi un plaer, espreo ser-hi l' any vinent

tri-famili dijo...

Realment va ser fantastic!!!!
FELICITATS XEVI

Trapatroles dijo...

Moltes felicitats!
Espere anar un any proper
Salutacions

EMI dijo...

Sincerament, crec que una de les millors experiències esportives que podrem gaudir i sobretot compartir.
Va ser sens dubte una vertadera cura d'humiltat, de voluntad i esforç. Tot l'amor i força que desprenen aquestes nenes és el que dóna vida a les seves families.
Xevi, un 10 tiu!!!
el però de tot això és com sempre la falta de més gent compromesa i de menos galàcticos.