lunes, 6 de julio de 2009

8 CURSA DE CALONGE

Dissabte a la tarda, tocava la 8ª edició de la Cursa d'Estiu de Calonge, amb un recorregut de prop de 7kms, per els camins que envolten la zona del pavelló de aquesta localitat. Amb els dubtes fins a ultima hora de si anar-hi o no... al final va ser que si.
Amb molta calor durant tot el dia, a mitja tarda el cel es va anar tapant una mica, tot i que la sensació de calor i humitat no va baixar. Total, al final, tothom allà per correr i presentar batalla...

Amb l'Oscar de Calella (3r Classificat) i l'Anna (1ª)
A les 19h30', després de les curses de la mainada, es donava la sortida a la cursa gran, amb un ritme endiablat... i els anims escalfats. Sortida a tota velocitat, i primers 3 kilometres a un ritme alt, que va servir per distanciar a la 2ª dona un bon tram. A partir d'aqui, va tocar suavitzar una mica, tampoc gaire, el ritme, i junt amb en Quim Cots, que es va ajuntar, tirar de l'Anna fins a l'arribada. Un cop superat el tram de pujada de 500 metres, un descens per enllaçar l'ultim tram planer fins al pavelló. El temps final, i record de la prova en categoria femenina per l'Anna, 25'33", amb 3' de aventatge sobre la 2ª clasificada.
A continuació, entrega de premis amb un lapsus molt important, es van endescuidar de la guanydora de la prova (això pasa per correr tant), tot i que al final es va solucionar. El premi aquest cop no va ser una copa, sino unes Nike Skylon, com podeu veure a la foto.

Rebent les Nike dels organitzadors.... però sense haber pogut pujar al podi per l'error de les classificacions (això si,la 2ª, que li van donar el relotge que li corresponia a la 1ª, no va protestar en cap moment i va marxar depresa...)
I a continuació, per recuperar forces, i sense sortir de Calonge mateix, un bon sopar amb tot el grapat d'amics, que ja son tots com de la familia


Un bon sopar per recuperar forces.
I ahir al matí, una estona a la piscina, on degut al temporal de dissabte a la tarda a Girona, la piscina descoberta estava en proces de netega, amb lo que el Rincon d'en Chicho, es va haver de desplaçar a la piscina interior, on vaig trovar un altre cop al grup. Un petit bany, una bossa de xuxes per la Martina i cap a dinar, abans d'anar a passejar per la tarda al portal de la Costa Brava.

El rincon d'en Chicho 2

5 comentarios:

Trapatroles dijo...

¡No pareu ni en ple estiu! Jo tampoc, hi ha que estar en forma.
salutacions

xavi marina dijo...

Vaja foto!!
i vaja podium!

ENHORABONA, tan a l'Anna com a l'Oscar.

ens veiem!

tri-famili dijo...

HOLA XEVI, UNA LLASTINA EL QUE VA PASAR A CALONGE, L'ANNA, ES MAREIXIA ESTAR A DALT DEL PODI I QUE LA GENT L'APLAUDIS.
I COM DIUS TU, DESPRES UN BON SOPAR AMB LA "FAMILIA".
GRACIES PER LES CHUCHES.

Ironxevi dijo...

Ja veus Trapatroles, aqui ningú entrena... però ningú para.
Hola Xavi, ahir et vaig veure pasar per el passeig a les 4 de la tarda, però noem va donar temps, anaves depresa, avui hem sortit tots un altre cop, a veure si ens veiem dijous, i després el bany de rigor, i si cal la cerveseta..
Dani, quan anem veien tots a la 2ª,ja sabeu, li recordem que té un rellotge que no li pertany, je,je... a veure si apren. I amb tot lo que portem junts, ja som com familia, records a la Martina

Anónimo dijo...

Bonas cursa a tots i bon retrovament de cursa per a mi....bones sensacions ...!
Un plaer compartir cursa amb vosaltres......
Quim