domingo, 17 de agosto de 2008

CAP DE SETMANA TRIPLE


El cap de setmana llarg, del pont del 15 d'agost, ha comportat la realització de 3 competicions.

AQUATLÓ DE BLANES: el divendres, dia 15, a les 9h del matí, es feia una nova edició d'questa prova, organitzada per els companys del Triatló Blanes (www.triatloblanes.com/). Tot i ser una mica de caracter social, amb la incorporació de algun competidor de fora, es marca als aquatletes, i es realitza classificació final amb entrega de premis.
Esperant la sortida, de bon matí, davant el mar

La prova consistia aproximadament, en 350metres de natació a la Cala de Sant Francesc, prop de 4 kms, amb uns quants desnivells forts (només sortir de mar, ja enfilavem cap adalt), i per finalitzar, un altre cop la natació. Vam participar un total de 38 atletes, i el temps final va ser de 29'40", en la posició 12. L'altra curiositat de la prova, és que se sortia de un en un, amb un interval de 30". I per finalitzar, un esmorçar conjunt al xiringuito de la platja.

Amb l'Albert Rutllani en Llorenç, abans de la sortida.


MARXA NOCTURNA DE VIDRERES: I 12 hores més tard, a les 9 de la nit, es feia la 1ª Marxa nocturna de Vidreres. La inscripció integra de la prova, 4 euros per persona, anava destinada a la Associació del Cancer a Girona. Un recorregut aproximat de 6 kms, per els camins i carreteres dels voltants de Vidreres, de nit, i amb alguna "sorpresa" per el camí, com fantasmes, bruixes i altres. Una mica més de 250 participants, la majoria caminadors, i ritme trepidant desde l'inci, al davant, per consolidar les posicions entre els que corriem. Al final, un temps de 25'59", el 3r lloc i un tall de xindria fresc que pasava de maravella.


Després, amb alguns dels companys del Atletisme, ens vam quedar al sopar, també benéfic, que es feia a la plaça del poble, amb amanides, rostit de pages (fet per les cuineres del poble), coca, vi i granatge, i conceert de Havaneres per finalitzar. Una bona iniciativa per una bona causa.
Amb els companys del Atletisme, una estona abans de la sortida de la Marxa nocturna de Vidreres.

TRIATLÓ DE SALITJA: I finalment, el diumenge dia 17, el gran objectiu de la temporada, el Triatló de Salitja, que arribava a la seva 20ª edició, FELICITATS. Lloc entranyable, i com ja he comentat anteriorment, on hem debutat molts triatletes. Ambient de festa i de relaxació, fins el moment del inici. Aquest any hi ha hagut més participants que mai (39), i s'han corregut 4 series. Les distàncies, uns 100 metres a la piscina del poble, 6 kms de bici i 2 kms a peu per els voltants del poble.

L'escalfament, ha sigut super peculiar, alla estavem en Dani, en Daniel, en Juan, en Lluis, en Llorenç i jo, jugant a volei a la xarxa que hi havia muntada, per entrar tots els musculs en calor. Un partidet de volei, per anar entrant en calor.
Després d'arreglar-ho, hem sortit tota la colla junts a la segona serie: Dani Juncà, Daniel Herrera (que debutava), la Marta Lora (que també debutava), en Jaume Pujol, en Juan Valsera, en Llorenç Puig, en Joaquim Juarez, en Josep Figueras, jo i un altra companys. I un cop donada la sortida, tots amb el ganivet a la boca fins al final, sense donar cap respir al enemic..


Abans de la sortida, amb els companys del Girona CB, més en Jaume, en Bruno i en Daniel

Al finalitzar el triatló, entrega de premis per als 3 primers (en Juan Valsera, l'amic Bruno Lopez i en Dani Juncà), seguits de molt a prop per en Quim Juarez, en Llorenç Puig, en Lluis Figueras i en Xevi ( o sigui, el que escriu). Per cert, salutacions per el companys del Atletisme Girona, en Juan Huertas, que avui ha tornat a participar després de uns quants anys.

Imatge, amb la samarreta de Finisher del Triatló Internacional de Salitja 2008, les copes, les ampolles de cava i els guanyadors.

La traca final ha sigut la obertura de ampolles de cava, per celebrar els 20 anys, i després cap a dinar, amb en Dani, la Gemma, la Martina i en Llorenç a Estanyol, amb un bon dinar regat al final amb força Ratafia, per fer pais.
Pregunta del dia, coneixeu l'home mosca de la imatge? lo que fa la ratafia...

I ara, si tot va bé, a esperar diumenge que bé, aprofitant que seré al poble, a Cantabria, per fer el 1r triatló de Sant Vicente de la Barquera (el poble d'en Bustamante)

4 comentarios:

robert mayoral dijo...

Vigila amb el Superman ( jejeje....per allò de la canço del Busta...), el dissabte a la tarda hi ha via més proves per fer...per l'any vinent s'ha de treballar aquest aspecte....
felicitats per les 3 curses!

Ironxevi dijo...

Hola Robert, doncs si, alguna cosa hi havia el dissabte, però després de la Marató, una mica de "relaxament" també anava bé, o sigui que vaig anar a pujar als Angels en bici.
No se si al circuit de San Vicente aprofitan per posar-li un escenari al Busta i que vagui cantant mentrés pasem, je,je...

tri-famili dijo...

hala capo, despres del descans de tres dies, ja que estic una mica tocat per la trialto de salitja, ji,ji,ji.Nomes te vull donar anims pel diumenge a San Vicente i records a Busta...

Anónimo dijo...

Lo de la samarreta a Salija, només pels bons.... si que va ser un puntas. Els altres encara l'esperem :-(( (j.huertas)