domingo, 8 de junio de 2008

TRIPLE CAP DE SETMANA

Aquest ha sigut un cap de setmana d'aquells intensos, i és que va començar divendres (si, heu llegit bé), a les 9h30' amb la 2na Cursa de la Policia de Salt, va continuar dissabte amb la Nocturna de Gns. Sabat, per finalitzar el diumenge amb el 1r Triatló de Argeles Sur Mer.


DIVENDRES 6: CURSA POLICIA DE SALT


Doncs bé, el cap de setmana va començar divendres, amb la 2na edició d'aquesta cursa, de 7,5kms, per les deveses de Salt. Tot i ser un dia entre setmana, i al matí, erems prop de 150 corredors a la sortida, perque després digueu que el que viu bé soc jo!!! ja veieu que no soc l'unic. Inscripció gratuita a la cursa, i un circuit planer, tot i que amb la pluja de dijous a la tarda, alguns punts del circuit, tot per terra, eran plens d'aigua.


CURSA POLICIA DE SALT


A la sortida, moltes cares conegudes i varis companys de club (Daniel, Aranda, Jordi, Toni, Carme, Mateo, Antillanos i poder algun que em deixo). Ritme frenetic desde l'inici aprofitant la bondat del circuit, amb un temps final de 29'34", i amb victoria final per l'incombustible Pere Arco, que venia de fer el torn de nit a la policia de Sils. I per finalitzar, una samarreta tecnica sense manigues per tothom, butifarrada i sorteig de numerosos lots.


DISSABTE 7: NOCTURNA DE GERMANS SABAT.

I dissabte al vespre, la 9nà edició d'aquesta clàssica, amb sortida a les 9 del vespre,i 5,5 kms de recorregut. De nou sortida frenética, amb en Repollo que s'escapa com cada any de sortida (i que a pesar de saber el recorregut de cada any, acabarà fent una retallada en una part del circuit, que el portarà a treuren's 5' al final!!!, i al darreda formem un grup amb l'Oscar Mendoza, en Daniel Herrera, el Doctore (en Quim) i jo, fins que al km 2 l'Oscar ens deixa, i seguim nosaltres 3. A falta de un kilometre i mig, veien que en Daniel es queda una mica, i que al dia seguent hi ha el Triatló de Argeles, em quedo amb ell i deixem marxar una mica al Doctore. Al final arribem amb un temps de 21'52".

Pepe Guerrero, Santi, Joan, Xevi, Manel, Manel 2, Gordo, Emilio, Jordi (a dalt) i Toni, Pere, Angel, Daniel i Xicu (abaix)


Per part del club ens vam reunir 17 corredors, per un total de 150 que vam correr. Al finalitzar un bon entrepà, amb beguda i ví, bossa amb diferents obsequis, i fí de festa amb ron cremat i coca, i cap a descansar, que demà toca més.


En Manel i en Joan Pons


Arribant amb en Daniel



DIUMENGE 8: TRIATLÓ DE ARGELES SUR MER



I arribem a diumenge, amb la disputa del 1r Triatló de Argeles, amb distància olímpica. Un tri magnific, dels de abans, amb marcatge al braç i a la cama, sense drafting a la bici... i és que els francesos en saben...Sortim a les 8h15' de Girona, 5 companys del Triatló Girona Costa Brava (en Dani, en Sergi, en Pau, en Pere i jo). Arribem a Argeles (a 90kms de Girona), i deixem el cotxe a escasos 100 metres dels boxes, i després de recollir els dorsals, ens camviem i anem a deixar els trastos. De moment, lo que queda clar és que bufa tramontana i que la natació serà molt però que molt dificil.


Pere, Dani, Xevi, Sergi i Pau


I efectivament ha sigut dificil, circuit de 1.500 metres, amb 2 voltes, primer un triangle de 850m., sortida per la sorra, per iniciar la 2na volta, en forma de U, de 750m. El mar mogut com feia temps no trobavà en un tri, amb dificultats per avançar i veure les boies, i amb unes "caigudes" de les onades, que et deixaven la cara baldada, a més de uns quants "vermuts" d'aigua del mediterrani. Tot i que la primera volta encara la he salvat força bé (amb 18'), a la segona, amb el mar encara més picat, s'ha fet eterna, i he hagut de tirar de "cap" per arribar, que per ganes crec que hagues parat. Al final, amb transició i tot, 40' (2 i pico a la T1, on no em sortia el neoprè, no volia entrar una sabata de la bici... total, que fatal), i allà estava enSergi que havia trovat la bici reventada (sort o fatalisme??)


En plena feina per el passeig de Argeles,disfrutant de un dia de sol
I ara la bici, circuit de 40 kms, a una volta, sense drafting (per els neofits, no es podia anar en grup), com als vells temps. Els primers 15 kms, fatals, entre malament que havia sortit de l'aigua, la tramontana, la carretera feta un fàstic, i picant cap amunt, i amb la sorpresa de la riera sota el pont al Km.5 (i després al 35), amb més d'un pam d'aigua, per netegar la bici i els peus. A partir del 15, a la part que més pujava, he començat a trovar-me bé. Arribem a Montesuieu, la part més alta del circuit (180m), al km.20, i a partir d'aqui... a volar, una baixada de uns 2/3kms i tot recta, amb un asfalt nou, fins a Argeles.


I per finalitzar, 10kms al passeig maritim en 2 voltes de puja i baixa, i després de tot el cap de setmana, ja amb les cames una mica carregades. Tot i així, encara han sortit 42'24".


I RECORDEU, LA PROPERA SETMANA EL 2N AQUATLÓ POPULAR DE GIRONA. JA US INFORMARÉ AQUESTA SETMANA








7 comentarios:

tri-famili dijo...

un bon triatlo, encara estic una mica marajat!!!! I TU?
CREC QUE AVUI HAS DISFRUTAT ,PER QUE NOMES FEIES QUE REPETIR,
AIXO ÉS UNA TIRATLO, COM LES D' ABANS!!!
AH, 140 persones a la cursa de divendres, JODER com vos que vagui bé aquet pais!!!

Ironxevi dijo...

Una mica marejat encara... però ha valgut la pena. I tant que he disfrutat, a veure si enganyo el llorenç i anem a fer el de Saint Cyprien el dia 22.
NO DRAFTING FOR EVER

carless dijo...

Ets un Crack, com tots "els triatletes". Hem doneu una enveja......
No pareu, ens veiem.
Adeu.
Veig que en Dani l'ha acabat ( ja era hora.....).

Tr3sk dijo...

Tu com jo..una cursa diumenge, me sabe a poco!!!
Lástima que mi discipulo no pudiera demostrar su calidad!!..sin esos berridos no es el mismo!!

robert mayoral dijo...

deu n'hi do quin cap de setmana que t'has cascat....lo del tri m'ho apunto per properes edicions, tingue'm informat de properes expedicions a la France...
records!

Anónimo dijo...

Una curiositat Xevi..... la gorra només la utilitzes a França?????? quan competeixes per aquí no en portes oi? o potser no mi he fixat!!!!

Ironxevi dijo...

A la marató de l'Escala en portava (feia sol), logicament al Tri. de Mataró, com de sol res de res... doncs no. Ara que a Paris no feia sol i em portava. En secret, és tema de sponsors, a França em paguen més per portar la gorra, je,je....