domingo, 22 de junio de 2008

TRIATLÓ SAINT CYPRIEN

Amb els companys gironins del Tri Team

Ahir va tocar un triatló dels que encara no havia fet mai, de nou a França, a la localitat de Saint Cyprien, a 100 kms de Girona. Del club vam anar-hi 5 triatletes, en Llorenç i jo per fer el de distància sprint, i en Pau i altres 2 companys a fer l'olimpic. I per no perdre la costum, varem trovar més companys de Girona i de Catalunya.


El triatló sprint constava de 2 voltes nadant, amb les boies delimitades amb corxeres (tot un detall), 2 voltes en bici de 10 kms per els pobles veins a la localitat, i 2 voltes a peu per el passeig maritim de Saint Cyprien, mentrés que el de distància olímpica eren 4 voltes a cada un dels circuits. A la sortida del Sprint, al voltant de 100 triatletes, entre els que hi havia també 2 gironins del Tri Team, i dels que van finalitzar 92. A més a més, es va fer un altra de distància super sprint, amb 1 volta a cada un dels circuits, i tots amb sortides diferenciades.


Natació molt comoda, res en comparació amb el dia de Argeles, i bicicleta de nou com als vells temps, sense drafting, i sense cap desnivell durant el recorregut, i amb poc vent. I un cop amb les Nike als peus.... a volar i a remontar posicions, en 2 voltes de vertigen, per finalitzar al lloc 31 en 1h17'35". Per la seva part en Llorenç fa finalitzar al lloc 40, amb 1h22'50".


Seguidament, un gran revituallament final, primer amb fruita, pastis, beure... i una mica més tard un entrepà, amb ví inclós. Total, com per aqui a Catalunya al finalitzar els triatlons (je,je....). I mentrés tant, aprofitant per animar els companys que seguien fent voltes en bici al olimpic.


Que tingueu una bona Revetlla de Sant Joan, i al tanto amb lo que bebeuuuuu

4 comentarios:

tri-famili dijo...

Deus estar federat a la francesa??? MARATO DE PERPINYA, ARGELES, SAINT CYPRIEN..???

Ironxevi dijo...

És que els avituallaments finals son millors. Igual un dia agafo els trastos, en busco un poblet d'aquests petits als alps maritims, com els que surten a les pelis, i desapareixo del mapa... si més una temporadeta, crec que m'aniria de conya

tri-famili dijo...

No et crec, i l'atletisme Girona, que???

EMI dijo...

L'any que bé tots federats a frança, allà el pare nostre comença sense drafting!!! quant hem d'apendre encara..... macagundena!!! No vaig poder anar per caiguda en bici. Aquest any porto la merda enganganxada al culotte!! Bona foto pollastre!!