sábado, 21 de junio de 2008

FINS SEMPRE, JORDI

Ja se que un dissabte no és un dia en que normalment escrigui al bloc, però avui, per desgracia, hi ha un fet trist que m'ha impolsat a fer-ho, i és la mort de l'amic i company del Atletisme Girona, en Jordi Carcamo. Com molts companys del club no han tingut el privilegi de coneixel, sencillament us diré que era un dels socis més antics (estava al nº2 de la llista del club), i una d'aquelles persones que sempre alegrava als altres, amb les seves arribades a les curses, saltant, al peu coix, fent gresca, i que mai tenia un no per ningú.


I recordar que fins que va poder, va venir a fer de voluntari a les curses en les que el club estava involucrat, i que no parava d'animar a tots els companys quan pasavem corrent. Així mateix, sempre recordarem a l'arrossada els bunyols que ens preparava.


Jordi, et recordarem sempre.

En aquesta foto de la Marató de Albi, al 1989, tenim en Jordi, de peu, a la dereta del tot de la foto

6 comentarios:

tri-famili dijo...
Este comentario ha sido eliminado por el autor.
tri-famili dijo...

Xevi, anims a tots els companys del atletisme Girona

robert mayoral dijo...

us acompanyo en el sentiment!
ánims a tot el GIRONA!

EMI dijo...

Xevi.... com deia una bon amic meu al perdere a un familiar seu. - Por mucho que me esfuerzo en recordar.... Sólo tengo buenos recuerdos de él. Espero que això t'ajudi.

Kevin "lotioplanxa" dijo...

No el coneixia, però en aquest mon tots som germans, una gran pèrdua, segur que seguirà corrent i animant allà on sigui.

Una abraçada amb sentiment a la seva família i tots els companys de l'equip. A la pròxima cursa es mereix un bon homenatge.

La Karkamu dijo...

Moltes gràcies per pensar amb ell i exposar-ho en el blog, ell es sentia molt estimat, però que t'ho recordin no té preu.

Segurament que el meu pare davant d'una situació similar només diria una cosa "poc a poc tots junts fem camí".

Veure aquesta foto m'ha traslladat a quan tenia 9 anys i l'esperava a l'arribada entre crits afrancesats i catalans.