miércoles, 11 de junio de 2008

AQUATLÓ POPULAR DE GIRONA

Recordeu que aquest diumenge, tenim 2 cites importants a Girona. Al matí, a les piscines de la zona esportiva de la Devesa, la 2na edició del Aquatló Popular de Girona, i a la tarda, a les 18h30', al estadi de Montilivi, tornada del partit d'ascens a 2ª A, entre el Girona i el Ceuta.




Com molts ja sabreu, l'aquatló constarà de una prova de 150m de natació i de 1.500 metres de cursa a peu, per els mascuts fins al any 1994 inclòs (i anteriors), i una altra per els mes joves (nascuts enre 1994, inclòs i el 2008), de 25m de natació i 500 metres de cursa a peu.

ORGANITZAT PER:


La prova està organitzada conjuntament per l'Ajuntament de Girona, el Atletisme Girona i el Traiatló Girona Costa Brava, i la inscripció irà en benefici de l'Associació Catalana de la Síndrome de Rett (http://www.rettcatalana.es/). Al finalitzar hi haurà un refrigeri, amb la col.laboració de Veri i Cocacola, i un magnific sorteig de material esportiu, gentilesa de la botiga especialitzada en running, Terra Corre - La botiga del Corredor, de Salt.

EN BENEFICI DE:


http://www.rettcatalana.es/

Desde aquí, i a titol personal, primer animar-vos a tots a venir a pasar una estona i disfrutar d'aquest esdeveniment, en el qual a part de practicar esport, participem de forma solidaria a donar a coneixer aquesta malaltia minoritaria, que afecta a poques nenes en tot l'Estat, però que es mereix l'atenció dels medis com qualsevol altra malaltia. I també donar les gracies al Servei d'Esports de Fontajau, en la persona de la Coordinadora d'Esports, la Marti Valverde, que sempre esta disposada a escoltar les esborrajades propostes que li podem fer sobre noves activitats obertes a la ciutadania de Girona, per fomentar l'esport (no pateixis, que idees no en falten...).

HI COL.LABORA:

Sorteig de material per gentilesa de Terra Corre

Així que us esperem a tots el diumenge al matí (la primera sortida serà a les 9h30'), i animeu als coneguts, i que no pateixin, que si algú no s'anima amb l'aigua, sempre podem fer una serie de relleus.


I a les 18h30', cita a Montilivi, on el Girona es juga, davant el Ceuta, l'ascens a 2ª A, o sigui, que toca pujar a animar l'equip, més enllà dels problemes economics que arrastri, i dels dubtes que es puguin plantejar per la propera temporada amb l'equip a 2ª. Lo primer és arribar, i a partir d'aquí... a plantejar la propera temporada ( Sergi, suposo que aniràs a "tribuna principal", com l'altra dia, ja comentaràs alguna cosa...).



"L'estil en el correr és com el perfil aerodinàmic en els ocells" (Anonim)

7 comentarios:

Anónimo dijo...

Xevi, estic euforic!!!!!!!

Una situació com aquesta no me l'havia plantejat "ni em mis mejores sueños":
el Basquet sota mínims i el futbol a punt de caramel!!!!!!!

Veure'm on m'acabo instal.lant..... potser hauria de pagar per ajudar una mica el club.Tot i que fa tres temporades, quan s'estava a punt de baixar, també solia estar a "tribuna". Almenys puc dir que he estat a las duras i las maduras jaaja (encara recordo el 1-5 contra el Sabadell). em fa llàstima abandonar la meva plaça de la montañetaaaaaaaa

tri-famili dijo...

Pel matí, la tri-famili esterem allà,a la piscina i passar una estona amb tots vosaltres!!!!
i per la tarde el futbol, per la tele!!!
SERGI, SI GUANYA EL GIRONA CAP A PLATEA AMB EL TEU GRAN AMIC, "EL ENTRENADOR DEL GIRONA" PER QUE DEU FER 10 ANYS, QUE EL CONEIXES, DE LES NITS GIRONINES...
JA,JA,JA,JA,JA!!!

Anónimo dijo...

Collons Dani quina memòria jajaja... També recordo les nits d'Atico amb Cruset i Matamala!!!!!!! i aquest ultim encara esta fotent canya, tot i que es comença arrastrar una miqueta

Que us vagi per la piscinaaaaaaa

Ironxevi dijo...

Hola Dani, ens veiem al matí. Hem de portar el flotador, l'aneguet i el cubell per fer els castells..?

tri-famili dijo...

No cal Xevi, ja porto "EL SORTIDO PLAYERO" AL COTXE

Tr3sk dijo...

Lástima no poder estar en misa y repicandoooo!!..xo mis obligaciones como Manager Asistant me reclaman..entra en el sueldo!!

Espero dilluns una bona cronica!!!

MOLTA SORT!!

PD: menos surtido playerooo!! Vull copitaaaaaaaaaa!!

Anónimo dijo...

supreme
yeezy
bapesta shoes
fear of god outlet
goyard tote bag
jordan shoes
goyard bag
kd shoes
supreme clothing
palm angels