domingo, 1 de junio de 2008

TRIATLÓ MATARÓ. Aigua i més aigua...

Amb en Dani i en Sergi, als boxes abans de la sortida (i sota la pluja)

Aigua per començar, aigua per el camí i més aigua per finalitzar, així podriem resumir la 8à edició del Triatló de Mataró. De bon matí, a les 6h, al hora de llevar-me, ja sento ploure, i al cap de 20 minuts trucada d'en llorenç, que fem? que ja he parlat amb en Dani... i li comento que jo hi vaig, que si no es pot correr i ho transformen amb un aquatló o en cursa a peu, que almenys no perdem la inscripció.

Total, que paso a recollir en Dani i en llorenç, i cap a Mataró, amb aigua i més aigua per tots costats. Al arribar, lo primer que sentim, és neoprè autoritzat per la natació, i precaució a la bicicleta, que cau aigua, i si algú no ho veu clar, doncs que no surti. Suposo que amb la ratxa que porten els triatlons aquest any a Catalunya, tothom té ganes de correr d'una vegada per totes.




Després de saludar en Robert Mayoral, l'Eva ("Estàs a totes"), en Sergi i altres companys, ens posem el traje, i les fotos de rigor. Per cert, de moment ja tenim una baixa, en Llorenç diu que amb el dia així no surt, amb lo divertit que es presenta el triatló.




Primera sortida de natació, amb les noies, els V2 (veterans 2), els V3 i els no federats, i desde la sorra veiem com el primer s'en va cap a l'esquerre de les boies (més o menys en direcció a Girona,je,je...) fins que els avisen desde la barca. I la segona sortida, la resta, que la fem 8' després. Pasen els metres al aigua (amb una bona patada rebuda al cuadriceps deret), i quan surto del aigua, allà estant animant l'Eva, en llorenç .... i en Dani. Resulta que al arribar a la primera boia, li ha entrat un atac d'angoixa, i ha optat per lo millor, en espera de propers triatlons: tornar a la platja.



La bici, tot i la pluja, ha anat bé, a la N-2, vigilant als giravolts i circulant amb precaució, i mirant de apretar a les rectes, on el perill era menor. I un cop a baix de la bici, els ultims 5kms de cursa, amb el gas a fons, recuperant totes les posicions posibles. La veritat, al final he quedat amb la sensació d'haver disfrutat molt i molt d'aquest triatló... haurà sigut per la pluja?

En resum, el primer triatló de la temporada nº 20, en aquest maravellós esport, ja és al sac. Ara a esperar que en vinguin més i a seguir disfrutant.
" Turons i muntanyes. Per mi, el córrer pels turons i les muntanyes és assolir l'èxtasi de l'esport" Chuck Smead

6 comentarios:

tri-famili dijo...

FECILITATS CAPO!!! Ja ho veus tant entreno d'aigua,i KAKA d la VACA.
Molta piscina i quan he entrat a la mar RES de RES.
Espero que dimenge no plogui, i podem distrutar una trialto a la Catalunya nord...

robert mayoral dijo...

un altre més al sac i pujant els comptes personals,jejeje, i diferent dels altres....on anirem amb tant de sol, jejejeje
molt bona la foto amb el paraigues i el neoprè posat!!!

Ironxevi dijo...

I lo important és que no ens cansem de anar sumant i sumant...
Dani, a la catalunya nord, a part de correr com a casa, triunfarem com la cocacola...

carless dijo...

Espero que ahir al futbol t'ho passesis molt be.
Ara a fer patria a la catalunya nord ( sembla la teva segona casa ), i diumenge que ve a veure el Girona...
Adeu, i vigila en Dani a l'aigua ( i si li poseu cervesa a l'aigua?, en Dani potser li agrada més....).

tri-famili dijo...

ESO,ESO, ESO,ESO CERVEZA,CERVEZA!!!!

Ironxevi dijo...

Jo m'apunto, us imagineu nadar en un mar de cervesaaaa.... no sortiriem del aigua.