lunes, 30 de junio de 2008

ON THE ROAD AGAIN

Com els vells rocker's, que sempre tornen de nou a la carretera... i és que només quedan 6 setmanetes per la propera Marató, la nº 50, a la població de Monschau, a Alemanya. O sigui, que és hora de començar a preparar-la una mica, és a dir, arribar als 50/60 kms setmanals, i fer un parell de tiradetes de 2 hores.


Una marató, la del proper 10 de Agost, d'aquestes diferents, allunyades de les grans mases, tot i que corren prop de 800 atletes, amb una gran solera, doncs és la edició nº 32, i amb un 60 % de camins forestals, amb desnivells importants, entre els kms 12-14, 16-17, 34,5-36 i 41-41,5, tal com es pot veure al mapa de la cursa que hi ha a sota (son els punts del circuit amb barres transversals).
Circuit de la 32à Marató de Monschau

I de moment, dels 400 inscrits, tots son alemanys, belges i holandesos, menys un norueg, una noia russa, un espanyol i un català (aquest soc jo). I en quant al preu de la inscripció, 2 modalitats, 15 € sense souvenir (samarreta) ó 23 € amb souvenir, un preu més que just amb lo que s'acostuma a les maratons de per aqui. A part de entrar la festa de la pasta el dissabte, i la festa amb menjar, beure i música, per corredors i acompanyants després de la Marató. I per cert, hi ha modalitat de correr i també per caminants (amb sortida per aquests ultims, entre les 6h i les 7h15, i per els corredors a les 8h)

Perfil de la Marató de Monschau


El plà de viatge és vol de Ryanair fins a Charleroi, el divendres 8 d'agost, i en cotxe de lloguer fins a Monschau, just a la frontera amb Belgica, a 150 kms del aeroport. En quant al alotjament, un apartament en el museu de la cervesa a Monschau (això segur que us fa més enveja, je,je...) per 70 € la nit, per 4 persones. I la tornada el dilluns 11 de agost. Aquí us deixo la web de la cursa per si voleu fer una ullada http://www.monschau-marathon.de/


Ara només queda felicitat als que ahir vareu tenir la sort de poder correr el triatló "B" de Banyoles ( amb menció especial per en Xevi Bassols, que tornava al tri. després de més de 10 anys), un dels objectius que tenia aquesta temporada... però em va sortir un dinar a la meva terra d'acolliment (ultimament sempre hi vaig a correr), la Catalunya Nord.

I per la estadística, ara que estem a 30 de juny, just al ecuador del any, els entrenament acumulats aquest any:

Natació: 51.450 metres
Bici: 1.295 kms
Cursa: 1.314 kms

Com podeu comprovar, per poc, però encara porto més kms a peu que en bici.

4 comentarios:

robert mayoral dijo...

ja hi tornes a ser??? no pares maratons amunt i maratons avall, jo per Sables faré el mateix, t'imitaré...

tri-famili dijo...
Este comentario ha sido eliminado por el autor.
tri-famili dijo...

Hola Capo, per tu sera la marato 50, i va i buscas una amb uns desnivells que son la hostia...
vos dir que et trobes bé? ja,ja,ja

Ironxevi dijo...

Bé, lo que es diu bé, ja sabeu que no gaire.... ara, que si els veins van donar canya en futbol als alemanys, que es preparin que ara irà un català per acabar de rematar-lossssss