domingo, 2 de marzo de 2008

MARATÓ BARCELONA: I VAN 46...

Els 2 dorsals de la Marató, el pitrall amb el número, i l'opcional amb el nom

Bones tardes, ja en tinc una altra al sac i ben lligat, com diu el refraner. Anem per parts, ahir en Pere Alberti es va desplaçar a Barna a buscar els dorsals, el seu, el d'en Hmad i el meu, i a la tarda vaig anar a buscar-li a casa seva. Aquest cop ens han donat 2 dorsals, un per davant amb el número (millor dit seria pitrall), i un segon que era opcional, per l'esquena, amb el nom. La bosa, al igual que l'altra que organitza ASO, la de Paris, i com la de moltes "grans", força pobra. Samarreta, això si, aquesta vegada tecnica, amb lo que aguantar més rentades que les que donaven avans de cotó, i una bosa de Gym (les tipiques que ens dones sempre), amb un powerada i un paquets de "tortitas de Trigo" d'una marca patrocinadora. Com us deia, a Paris fa 4 anys (i suposo que aquest també) una samarreta de cotó, el dorsal, carretera i manta, i a Londres, només donaven el dorsal, i si acabaves la samarreta i la corresponet medalla (tingueu en conte que a Berlin, si vos samarreta, l'has de pagar.


La marató ha transcorregut bé, un pel massà rapida la 1ª mitja, en 1h31'17", i després ja he agafat el ritme xino-xano i fins al final. Per cert, al passar dintre les instalacions dels paisanos del Barça, i en vista del super partit d'ahir, he pensat que hauria sigut un bon castig correr la marató, i que aprenguin dels milers de corredors populars, que ens esforcem cursa darrera cursa, i el que no acaves, doncs que no cobri aquest mes.


A mida que anava pasant l'estona, aumentava la calor, i en alguns trams bufava un bon vent, a part de que de planera, res de res, doncs es troven uns quants punts durant el circuit, amb varis kilometres de pujadeta. I l'ambient, en algunes zones, molt bé, i en altres, més allunyades del centre, poques animes, no dic ja animant, si no tan sols mirant. He coincidit uns kms. amb un corredor de Mallorca que em guanya, m'ha preguntat si en portava gaires i quan he respos que era la 46.... m'ha comentat que ell en portava 49, fantastic.


Al km. 31 m'ha passat en Pablo, que teoricament era al davant, resulta que havia parat al labavo, i al 40 l'he tornat a atrapar, totalment fos. Gracies a la Laura, la dona d'en Hmad, que ens ha animat i fet fotos (quan en tingui alguna ja us la penjo) al km-10, a la zona de la torre Agbar i al km. 35, sortint del parc de la Ciutadella. També gracies a l'Eva "la teva cara em sona" per els anims.
El trio calavera. Amb en Pere i en Hmad, avans de deixar les bosses al guardarropia

Finalment, alguns dels resultats que se: en Jordi 2h49', en Pere Alberti 3h11', en Pablo, al voltant de 3h17', en Gerard 3h23', i el nen, o sigui el que escriu, més o menys lo tipic de sempre, 3h14'54" ( temps de xip, i 3h15'02", al relotge d'arribada), en el lloc 904. He vist, però encara no se el temps, en Salvador Riera, en Candido, també hi havia en Joan Pons, i algun company del Triatló Girona Costa Brava. Felicitats a tots i sobretot als debutants.


Dir que els avituallament eran correctes, amb aigua, powerade, fruita, i que el pesim era el final, després d'acabar, amb una taula amb pomes, talls de taronga i platan, i fruita seca, i jo buscant la xispa de la vida, i no n'hi havia.


Ja per finalitzar, dir que una satisfacció poder haver corregut una altra marató, lo que sempre és una gran satisfacció, que com he dit era la que fa 46 ( i la 11 a Barna), i ara a esperar la propera, d'aqui 5 setmanetes, a Paris. I és que el mon és un lloc delicios per correr.... ( a ser posible maratons)


P.D. DANI, esperem amb ansietat la crónica de los madriles, però no la de la cursa, sino la de les tasques....

10 comentarios:

tri-famili dijo...

Com dius tu, un altre al sac, ja portes 46 , que son moltes!!! Felicitats...
Com porten la organització de la marato,millor que fa dos anys?
PD: Xevi, no puc sortir de casa, per que divendres ens van anar de tapes i vaig agafar una merda, que recurdare durant molts anys, i ja no té dic la resaca del dissabte!!! ja,ja,ja

Ironxevi dijo...

La organització, en linees generals bé, el circuit ben marcat i tots els talls controlats, amb algun conductor una mica esverat, perque no podia anar a comprar el diari o el pà amb el cotxe. L'unica pega, com he dit, l'avituallament final, una mica de cola per recuperar hagues anat bé, i alguna cosa més solida per menjar també

carless dijo...

A tu no s'acaben mai les piles?.
Soc en carles ( el pelucas).
Enhorabona jefe, ( de gran vull ser com tu.....).

robert mayoral dijo...

una altra més al sac, quina enveja de quin munt de maratons..i totes amb cronos molt i molt decents...ara a recuperar-se toca...

Txell dijo...
Este comentario ha sido eliminado por el autor.
Txell dijo...

Llàstima no haver pogut anar amb tu, ni tant sols et vaig veure. Ja has pogut llegir al nostre bloc com ens va anar al Miquel i a mi, me n'alegro que tu no corréssis la mateixa sort. I una més :)

Ironxevi dijo...

Hola Carless, benvingut als blocs, t'afegeixo a la llista de blocs amics. les piles les porto duracell extra-large, je,je...

Sergi dijo...

On eras dissabte?????? només faltaves tu per la fira........

Ens veiem

Kevin "lotioplanxa" dijo...

Felicitats crack!!! quines cametes que tens. Segons el calendari previst, 47, 48, 49 i la 50.. a Saragossa? Hi haurà festa grossa?

A veure si trobes forat per algun triatló.

See you!
Dani

Ironxevi dijo...

Hola Kevin, alguna cosa s'haurà de fer. En quant a Tri, algun caurà, de moment segur el "B" de Banyoles, i a part suposo l'olimpic de Banyoles, i 2 ó 3 sprints. També estic pendent, si soc per aquelles dates a Santander, arribar-me fins a Vitoria (20-7) a fer el doble olimpic.