domingo, 9 de marzo de 2008

RONDE DE REYNES

Aquest cap de setmana ha tocat canvi de territori, i ens hem anat cap a França, concretament a la localitat de Reynes, a tocar de Ceret, a aproximadament 85kms de Girona. Sortida de Girona, amb en Jordi i en Llorenç, a les 7 del matí, per arribar a destí a les 8h30', una hora avans de la sortida. Allà hem trovat vells coneguts d'altres curses a França, així com algun gironí (en Xevi Botifull i la incombustible Quima Casas). Els dorsalt els donavem a la Chapele de St. Paul, i a la entrada uin resum dels anteriors 17 guanyadors, on figura en Jordi al any 98, i un cartell d'informació de la cursa... amb una foto d'en Jordi.

Després d'escalfar una mica, sortida a les 9h30' per afrontar els 18 kms de cursa, amb uns primers 5 kms Vallonees, com diuen els francesos, seguit d'una pujada per terra de 3kms (desde 160metres fins a 310 metres d'alçada), per tot seguit baixar per asfalt fins aproximadament el 10, al pas per Reynes, on ens esperava una banda de música. Tot seguit ens esperava el segon "port2 de la jornada, fins ala 300metres de nou, per agafar tot seguit la vella via del tren (carril bici) fins el 17, on després de pujar durant 100 metres, ens dirigiem cap a l'arribada. Al llarg del camí, dir que hi havia 5 ó 6 avitaullaments (total, casi com aqui, je,je..) i a dintre el tunel de uns 200metres, que trobavem al carril bici, un paio amb la disco movil a tot trap, amb llums i tot, i és que aquests francesos, s'ha de reconeixer, saben ambientar les curses.

Al arribar, una bossa amb una ampolla de vi (ens hauran vist la cara o la sang...) i una samarreta, i un esmorçar de collo.... perdó, de fàbula. T'agafaves el pà, i tenies paté, butifarra negra, llangonissa, pernil, i tu mateix t'ho preparaves. A més talls de coca, fruita i altres, ademes de veure. I perque hem marxat, perque com és habitual, després de la entrega de premis, feien una mica de dinar, amb butifarres i altres ( entre altres, solen posar Pastis -de licor, no de menjar, vi, whisky...). El guanyador de la prova ha fet 1h0'5", mentre que en Jordi ha acabar en 1h5' (lloc 8), en Llorenç en 1h11'54" (lloc 25) i en Xevi en 1h18'19" (lloc 60 de 300 corredors).
A nivell, particular dir que després de la marató de BCN, m'ha costat agafar el ritme i seguir a altres corredors, però al final satisfet de la cursa i de tot l'ambient que l'ha envoltat.

Amb en Jordi i en Llorenç, poc avans de la sortida de la Ronde de Reynes.

4 comentarios:

tri-famili dijo...

en total Capo, que el mati d'eleccions, al estat espanyol, vosaltres cap a França, per si a cas, sou uns "republicans" una mica CAGATS.......

robert mayoral dijo...

no perdoneu ni una, aquesta no la sabia jo,jo que pensava que no hi havia res per aquí a prop...

Anónimo dijo...

Podriem dir que l'esmorzar és un bufett lliure.....

Aquest ritme gastareu el mono amb dos dies

Ironxevi dijo...

Hola Tri-famili, imagineu per un moment que dolent per dolent surt lo pitjor... nosaltres ja hem atravesat la frontera (ja anavem amb la motxila preparada).
Robert, quan no hi hagui res, tu pregunta, que alguna cosa et trovem, segur.
Sergi, doncs si, buffet lliure per tot lo alt, aixó si, aqui la gent no fa com per casa nostra, que tot cap a la bossa. Aqui menges tot lo que vos i pots, però t'ho menges allà petant la xarrada.