miércoles, 27 de febrero de 2008

SETMANA DE MARATÓ

Doncs si, aquesta és setmana especial: toca Marató, i això sempre és una cosa especial, tot i que l'unic que realment s'altera de la setmana és l'entrenament, que es redueix de manera considerable (dilluns 1.300m. de natació, dimarts 50' corrent tranquil, avui dimecres i divendres descans, demà dijous 1.000m de natació i uns 50' de cursa a peu, i dissabte 20' molts suaus i estiraments), i les hores, que no acaben de pasar.

Finalment tot un exit a Barcelona, amb 9.100 inscrits, tot i que s'haurà de veure al final el numero d'arribats, que crec que és lo que realment marcarà la Marató (recordeu que a Madrid s'ha arribat a inflar els inscrits a 13.000, i sorpresa, només acabaven al voltant de 7.000).

Per un altra banda, desde el foro de Corredors.cat, i a traves del mestre Pucurull, s'ha creat una competició paralela, anomenada CAAIA ( correr amb amics i amigues), on s'han fet equips de 4 corredors, que sumaran una puntuació basada en un baremo segons l'edat, el sexe i la marca aconseguida, i és crearà una classificació per equips i una d'individual entre tots els correcats que ens hem apuntat. Estic integrat en l'equip VENIM DEL NORD, logicament perque venim de la provincia de Girona, i estem més al nord que els altres, tot i que només erems 3 i hem afegit a un noi del priorat, l'haurem de transformar en gironí.

Els components soms: en GALTIG (d'Olot), en DANIGIR (de Girona), en PRIORATRUNNER (del Priorat) i el nen, l'IRONXEVI226, com veieu, son els nicks que tenim al foro.

La primera intenció per diumenge, és sortir amb la Mertitxell Portillo de Mataró, amb qui vaig compartir marató a Barcelona fa uns anys, i que vol mirar de fer sub 3h10', seria sortir a 4'20"/4'25" el km. , tot i que hi ha qui m'esta tentant d'anar més ràpid. A vegades penso de sortir amb el grup de les sub 3h., i aguantar el que es pugui, i quan no es pugui més, afluixar. Diumenge al moment de sortir decidiré la tàctica.

Dir finalment que aquesta sera la nº46, i que ja faltarà una mica menys per arribar a la 50. Us penjo una foto de l'arribada de la meva 2ª Marató, disputada a Barcelona l'any 1989 (de la 1ª a Figueres, cap foto, siccc....) amb arribada al Parc de la Espanya Industrial (crec que és diu així) al costat de Sants, amb la samarreta del antic Agrupació Fondistes Girona, predecesor del Atletisme Girona


"Si quieres correr, haz una milla. Pero si quieres experimentar otra vida, haz un maratón" Emil Zapoteck

4 comentarios:

Marc dijo...

Xevi, moltíssims ànims per diumenge! Molt bona la foto de la teva 1era marato de BCN!

tri-famili dijo...

Capo, et posa cachondo les maratons!!!!!!
Home, estabes més guapo el any 89 que ara, ja,ja,ja.
SORT, SALUT I MAL DE CAMES!!!!

Tr3sk dijo...

Jo estic pitjor que tu!!..quina setmana més llargaaaaaaaaa!!

Quines ganes de fira del corredor!!..Un finde fuera de casa y como os exo de menos!!!

A on estaría jo pel 1989 amb 9 anyets???

Ens veiem!!!

robert mayoral dijo...

osti nanu quin canvi!!!! i tu no deies que vindries a passejar...ja veig que intentaràs el sub 3 hores....molta sort i facis el que facis que vagi bé!