domingo, 10 de febrero de 2008

Nestlé i Calçots



El "Dream Team" avans de la sortida de la marxa de la Nestlé


Bones, aquest cap de setmana ha tocat la marxa de la Nestlé, que arribava a la seva edició nº 30, casi res. Matinal força fresca, i per anar entrant en calor, el cafe que ens ofereixen avans de sortir, i qui ho desitgi, te l'ampolla de conyar i la de anis, per fer el cigaló. Quan hem arribat, hora i quart avans de la sortida, ja molts caminants enfilaven cap al recorregut. I per seguir la tradició dels ultims anys, que a l'hora de la sortida (9h30', una mica tard per una marxa) ja només quedavem 4 gats, a 1/4 de 10, tot el grup que erem per allà, que per cert ja era petit, doncs la majoria ja havien tocat el dos, hem decidit fer la sortida. Segons en Salvador Riera, que estava escalfant per la zona avans de la sortida, quan s'ha donat conte, a 2/4 de 10, estava sol.



La marxa ha trancorregut placidament, amb un grup força ampli, anar avançant gent que havia sortit avans, ja fos caminant o corrent, fins al punt de separació de la curta (uns 12 kms) i la llarga (uns 15, amb una forta pujada en direcció a Sant Grau, amb la seva corresponent baixada), i allà ens hem separat, els que han anat cap a la llarga, i els que ens hem decidit per la curta (no estàs els turmells per pujades i baixades dolentes). així hem fet la tornada un grup de 7/8 corredors, fins a la fàbrica de la Nestlé, on ens hem recuperat del esforç amb un bon pà amb botifarra i cansalada, acompanyat de cocacola i vi.






I després d'arribar a casa, una bona dutxa, i cap a casa de la Pilar i en David, a fer un bon menjar, avui tocava calçotada. Total, tornar-me a atipar, amb calçots, més butifarra i pinxos, regat de la cerveseta i el vermut mentrés feia els calçots, i de vi i cava per el dinar i els postres.



I com els temes extres també tiran, aquest dimecres us explicaré cuatre detallets de la peli Asterix als jocs olimpics, d'aquells que agradan més allà de la sinopsis de la peli en si.






A10

6 comentarios:

Anónimo dijo...

Bones tant sols un parell de "apreciacions";
que us van dona a part de la buti? jo encara tinc nescafe de l'any passat...
segon i com a comentari, us diré que no he menjat mai calçots, un dia o altra m'hauré de dicidir

Tr3sk dijo...

Ya estamos otro atleta cagón que va por el regalooooo!!!ajjajaj

A veure si akest any em deixo veure més per les magnífiques curses de Girona!!!

Salut!!

tri-famili dijo...

jo tambe vaig tenir calçotada a casa de la meva germana , i Sergi estas convidat quan volguis!!!

Ironxevi dijo...

Hola Sergi, resposta a tema Nestlé.... un pot de cafe solubre normal i un de descafeinat,a part de la caixa vermella de bombons, el kitkat i la caixa de barretes de cereals.
Tema calçots, quan voleu montem una calçotada a la casa de Canet, i fem un bon tiberi. Cap problem.

robert mayoral dijo...

desconeixia aquesta marxa!! quina pinta els calçots!!

Anónimo dijo...

air jordan
golden goose sneakers
bape
jordan shoes
cheap jordans
kyrie 5 spongebob
golden goose shoes
yeezy
curry 9
palm angels t shirt