domingo, 3 de febrero de 2008

LA MITJA: Cap de setmana intens


Uns quants atletes del club, avans de la mitja, adalt del podi

Ja tenim al sac una nova edició de La Mitja. Ahir dissabte al matí, a les 8h, cotxe i cap a Granollers amb en Xicu, la Carme i en Llorenç a recollir els dorsals del club, un total de 99 inscrits teniem aquest any. I com aquests ultims anys, imposible conseguir que els tinguin separats, només una llista amb els noms i números de dorsal, i sense cap ordre. Encara sort que ja els teniem d'internet, per el nostre conte, i amb la numeració més o menys seguida. Donant dorsals ens trovem, com no, a l'Eva (la teva cara em sonaaaaa).

Aquesta en honor de l'Eva, per la seva tasca a les diferents curses
Un cop arreplegats els dorsals, cap a buscar els regals, total, 99 samarretes, 99 bosses per les espardenyes i 99 bosses d'esport (sort que ens les van donar amb caixes i plegades, les bosses groses). Vaig anar a buscar el cotxe, i ja em veus per mig de la illa peatonal, fins la recollida de regals, a carregar el cotxe. Crec que si algú arriba a estosegar durant el viatge de tornada, el cotxe reventa. De 4 de la tarda a 6, entrega de dorsals i regals al centre civic de Sant Narcis.


I aquest matí, a les 8h, cap a Granollers a correr. El dia ha sigut bo, ja que la fresca ha dominat tota la matinal. Avans de sortir, primer foto d'un grup d'atletes del club, adalt del podi, i a les 10h. foto de gent del blog, també adalt del podi. Entre els coneguts, ademes de l'Eva, en Robert i en Joan Marc. A les 10h30' s'ha donat la sortida, i els primers kms de pujada, anar tantejant l'estat fins al km 8-9, que cosa que no m'havia pasat mai corrent, m'ha entrat gana, i després d'afluixar durant el pas per la Garriga, tornada cap a Granollers a ritme (de fet he anat més ràpid la tornada que l'anada, de menys a més). Al final un bon temps, 1h24'54", en el lloc 457, i afinant per les properes maratons, la primera BCN, per anar a fer al voltant de 3h15', sense forçar gaire la maquina.


Felicitats per en Jordi Puig, 1h13'54, i per el keniata blanc, en Juan Valsera, amb 1h14'22". Per cert, records per en Dani Junca, que engripat no ha pogut venir a correr, que et recuperis aviat i ens poguem veure la setmana que bé a la Nestlé.

6 comentarios:

robert mayoral dijo...

molt bona mitja!!! llàstima que no ens haguem trobat al calaix de sortida per anar plegats, crec que aquest ritme potser amb una llebre constant com tu l'hagués pogut mantenir...però un altre cop serà...fins la propera!

Tr3sk dijo...

Moltes gràcies per cuidar-me tant!!
Qué faria jo sense vosaltres??

Encantada una vegada més de poder compartir un dia com akest!!!

Anónimo dijo...

Molt bé el tema de l'enquesta!!!!!!Veig que a tots us tira la Marató. De moment em deixeu sól amb la Mitja....

tri-famili dijo...

per tenir 42 anys fer 1:24, noi jo ni en 20 anys els faig!!! Gracies per recurdar-me al teu blog i la trucada del diumenge..

Kevin "lotioplanxa" dijo...

Hola Xevi, que currat! el dissabte vau anar a buscar les bosses i dorsals de tots els del club? maredeusenyor!!
quants d'aquests noranta van anar a còrrer diumenge?
i l'endemà un bon temps, ets el meu ídol :)

Ironxevi dijo...

Dels 97 del club, crec que prop de 90 hi erem, ja se sap, que a ultima hora sempre hi ha algun "descartat", i ho poso entre cometes.Per cert, ens van donar 3 caixes de bosses esportives(de 25)+ una que li van treure 3 bosses i al final les caixes precintades, n'hi havia alguna que no era completa, i ens van faltar 3 bosses.