domingo, 17 de febrero de 2008

DUATLÓ DE BARCELONA

Bones, avui he iniciat la que és la meva 20 temporada com a practicant del multiesport, ja sigui com a triatleta o com a duatleta. Després d'haver competit en marxes, mitges, curses o maratons durant les ultimes 14 setmanes, avui tocava una mica de canvi de xip, avans d'encarar les properes maratons, amb la duatló sprint de Barcelona, amb 5kms de cursa a peu, 21 de ciclisme i 2,5kms de cursa a peu fer finalitzar, i a diferencia d'una marxa popular, o inclus d'una cursa, aqui és competició pura i dura, no val sortir a conservar, cada metre que puguis guanyar desde la 1ª cursa, és un metre que t'han de remontar desde darrera, i cada metre que perds, l'has de mirar de remontar tu mateix, durant la cursa en bici o la 2ª a peu, i si surts una mica encantat... ja vas l'ultim. Amb els boxes a la pista d'atletisme, al costat del pabelló de la Mar Bella, la primera cursa cosntava de dues voltes, per enllaçar a continuació 5 voltes - si 5-, d'una mica més de 4 kms cada una per la zona del litoral barceloní, per finalitzar amb una volta a peu.

Al finalitzar la prova, un bon avituallament amb croissants de xocolata, donuts, xocolata desfeta, cocacola i altres, i satisfet de la prova i del seu desenvolupament. Records per la Txell i en Mikel, als cuals hem trovat també a la Duatló, ens veiem d'aqui 2 setmanes a la Marató.


I parlant de maratons, mencionar la gran marca que ha conseguit avui, que dic marca, millor dir Super Marcon, el KENIATA BLANC del Atletisme Girona, en Juan Valsera, que ha corregut a Valencia en 2h41', felicitats, i´també per en Quim Cots, que ha conseguit baixar de les 3 hores, benvingut al club de les 2 i pico (total, com en Hebre, Fiz, Baldini....també son del club de les 2 i pico...).
I a la tarda, ha tocat agafar la BTT i anar a fer una medició previa del circuit per la Mitja de Girona d'aquest any, després d'haver fet lo mateix el dijous amb el circuit de la Cursa d'Esports Parra. Aquest any tenim el inconvenient de que aquest mes comencen les obres de la Rutlla, desde el pont del Areny (principi C/ Rurlla) fins a Emilio Grahit, amb lo que s'han de retocar tots els circuits. Aquesta propera setmana o l'altra farem una medició amb la roda, i llavors es trucarà a la Fede, perque vinguin a mesurar de manera oficial el circuit. Esperem que no pasi com l'any passat, que faltava un bon tros per completar la mitja.

Amb els companys del Tri. Girona C. B. a la zona de boxes

8 comentarios:

robert mayoral dijo...

això, això...una prova explosiva abans de la Marató...per pillar xispilla!!!

Anónimo dijo...

Felicitats a tots, vareu fer un gran resultat per equips!!!!!! En Llorens està que "se sale" no????

tri-famili dijo...

Capo, esteu que se sortiu, a la classificacio per clubs heu quedat per davant de clubs que volen pujar de categoria...

tri-famili dijo...
Este comentario ha sido eliminado por el autor.
YAGO dijo...

felicitats a tot l'equip, sou collonuts.

Marc dijo...

felicitats a tots!!
Bon resultat per l'equip!
Dona gust veure gent del club a les curses.

Anónimo dijo...

son unos matados que no saben nada de tri

EMI dijo...

Bones Xevi i tots els alres!!! Sap greu que la gent faci comentaris absurds com l'ultim que està escrit. M'agrada llegir els vostres blogs, però això és voler tocar la "bola", té tota la pinta de que sigui algú amb ganes de polemitzar, què opineu? os puc garantitzar que no ha sigut ningú del nostre club. A més és un "cobarde" al escriure en anònim.