lunes, 27 de mayo de 2024

MEDITERRANEAN EPIC TRIATHLON WEEKEND 2024


I per fi arribava el fi de festa d'aquesta primavera intensa esportivament parlant... Tocava anar cap a Oropesa a fer el Mediterranean Epic Triathlon amb un cap de setmana doble. Dissabte corria el distància half amb 2.000 m de natació, 84,4km de bici i 21,1km de cursa a peu. 
El dissabte al Mitja distància, la natació amb una entrada al mar, i sobretot la sortida mogudeta per les onades. Al moment d'entrar la solució era córrer uns quants metres gràcies a la poca profunditat de la platja, fins a superar el trencant de les onades. A partir d'aquí un rectangle on era complicar veure les boies per l'estat de la mar. Quan faltava poc per finalitzar, el problema era un banc de sorra i algues on les onades trencaven i ens rebotien una mica. però es superava aquest tram amb el mateix temps que a València, on el mar era totalment pla.
La bicicleta a 2 voltes, amb prop de 800m de desnivell i sobretot una pujada molt forta de 2km a cada volta. La resta amb trams planers, pujades amb poc desnivell però llargues i baixades en sentit contrari. I sobretot un vent que a mida que passaven les hores anava incrementant la seva intensitat.
Quedava la Mitja marató final, en un circuit a 2 voltes. A cada volta teniem 2 pasos per davant l'hotel, on la meva filla i el net m'esperaven per animar, i un tram al sentit oposat amb molts de girs durant 3km. Una mica de calor i humitat, que a més anaven desgastant les forces al no haver-hi practicament obres durant el recorregut. Tot i així aconseguia anar corrent, parant als avituallaments per beure amb calma i als punts davant l'hotel per saludar a la familia. Al final un temps de 6h38' i ben content. 
Dir que també hi havia els triatletes que corrien el Full, distància Ironman, que feien 3 voltes de ciclisme, una mica més llargues que les nostres i 4 voltes al circuit de cursa a peu.
Diumenge al matí, aprofitant que encara hi era, disputava el Triatló Sprint amb 750m de natació, 19,4km de bici i 5km de cursa a peu. Es tractava de finalitzar la prova sense patir, doncs ritme després del cansament de dissabte era impossible, i sumar un altre triatló a la llista. En aquest cas eren el 148 i 149.
Ara toca descansar, sense cap objectiu per ler properes setmanes, i preparar els 10k open dels Jocs Olímpics de Paris el 10 d'agost... un premi a tants anys practicant esport sense cap mena de dubte.
Bona setmana a totes i tots!!!
















 

No hay comentarios: