martes, 21 de mayo de 2024

34 TRIATLÓ SPRINT SANT FELIU DE GUIXOLS

 

El dissabte 18 es celebrava a Sant Feliu de Guixols la 34 edició del seu triatló Sprint, una de les proves més antigues del calendari tant català com de l'estat espanyol, i probablement la més antiga de totes en distància sprint.

Després d'uns dies de pluja a les tardes, i d'un matí el mateix dissabte amb pluges a Girona i molts indrets, la tarda es presentava assolelada i amb una temperatura molt agradable. l'estat del mar també era perfecte per la pràctica de la natació.

El triatló començava amb els 750m de natació a les tranquiles aigues, amb una temperatura ens anunciaven de 18 graus. El sector de ciclisme, el ja tradicional recorregut d'anada i tornada en direcció a Tossa de Mar. Un circuit ple de pijades i baixades, exigent però ja conegut de cada edició.

Per finalitzar 5km de cursa a peu, amb 2 voltes al circuit implantat aquests últims anys amb un primer km amb força pujada i un altre tram planer pel passeig.

Tot i ser campionat de Catalunya de grups d'edat, poca partcipació en aquest edició amb només 190 participants. Segurament la coincidència amb el Triatló d'Empuriabrava i d'altres proves importants fora de Catalunya va restar una mica de participació en aquest 2024.

Molt bones sensacions, finalitzant prop de 2' més ràpid que el 2023 i amb la vista posada en aquest proper cap de setmana a Oropesa de Mar, amb la disputa dissabte del triatló de distància Half i diumenge en el de distància Sprint.

Bona setmana a totes i tots!!!





No hay comentarios: