jueves, 15 de agosto de 2024

JJOO PARIS 2024.... 10K OPEN!!!!! JA SOC OLIMPIC

 


I quan menys ho esperes... el somni que mai creies possible es fa realitat. Qui m'havia de dir fa uns anys que un dia, un corredor popular com soc, estaria corrent en uns JJOO. Qui havia de dir que Paris 2024 donaria la possibilitat a 20.024 corredors a córrer uns 10k Open i altres 20.024 la marató Open. Em va tocar el sorteig del 10k, no va ser el premi gros però igualment estic feliç, content, amb una sensació indescriptible. 
Quan va començar el repte per aconseguir dorsal fa més de 2 anys, el somni era tenir la sort de que em toques un dorsal.. i es va aconseguir.
Crec que el que vam viure la nit del dissabte 9 al diumenge 10 a Paris no ho oblidarem mai. Un ambient olímpic increible. Milers i milers d'espectadors al llarg dels 10k, totalment vallats. Tothom cridant i animant als corredors, la gent, i els policies, estirant les mans per fer el típic "Give me five" amb els participants. 
Per un dia erèm herois olímpics, participants en uns JJOO. Sortida espectacular davant l'ajuntament de París. Pas per llocs emblemàtics de la ciutat, amb la flama olímpica, el Louvre, L'Opera, la Torre Eiffel.. i arribada a la Esplanda dels Invàlids. Sobre la catifa blava que hores abans havien trepitjar els homes de la marató olímpica i hores més tard farien les dones.
Un ambient espectacular a l'arribada, amb una medalla olímpica per tots els participants. Tot això compartit amb la Lidia, que va al.lucinar amb l'ambient de la ciutat.
I una ciutat durant tot el cap de setmana amb un ambient festiu indescriptible. Uns JJOO aplega a aficionats de tots el món, disposats a viuer  qualsevol dels esdeveniments que es fan. I si bé, com és normal, estan disposats a animar a les grans estrelles que els representen, segurament és l'ùnic esdeveniment grobal es que s'anima a cada participant, independentment del pais que sigui.
GRÀCIES JJOO PARIS per aquest regal    que ens ha fet als atletes participants... eternament agraït.
JA SOC OLÍMPIC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

















No hay comentarios: